Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Imaginea anului: Basescu razand intre preoti

Fotografia in care presedintele Traian Basescu apare inconjurat de inalte fete bisericesti, ipostaza surprinsa imediat dupa slujba de canonizare a mitropolitului Andrei Saguna, este apreciata drept „imaginea anului in Romania” pe internet.
Imaginea a fost realizata de colaboratorul MEDIAFAX Sebastian Marcovici si postata pe Facebook, dar si pe site-uri de stiri din Cluj.

“Dupa vreo 5 ore de canonizari speech-uri etc si zbatut printre o gramada de simpantizanti de toate felurile am reusit dupa ce eram destul de dezamagit ca nu am o singura poza mai impresionanta (acelasi portret cu Base, aceleasi gramezi de oameni si streza intr-un colt al pozei etc etc etc de-ale mele) sa fac poza aceasta cu presedintele printre cei 50 de ierarhi…. ” a scris autorul imagii pe contul sau de Facebook.

Contactat de MEDIAFAX, Sebastian Marcovici a declarat ca a iesit din biserica inainte de terminarea slujbei de canonizare, iar aproximativ cinci preoti l-au rugat sa le faca o fotografie cu aparatul lor. Odata cu terminarea slujbei, numarul preotilor a crescut, iar acestia l-au invitat pe presedintele Traian Basecu intre ei, pentru a fi fotografiati.

Preluare dupa http://www.9am.ro

Lasati un raspuns