Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

S-a sfintit Paraclisul Jandarmeriei

Agitatie mare la Inspectoratul de Jandarmi Judetean. Aici s-a construit un lacas de rugaciune pentru cei care isi desfasoara activitatea in aceasta unitate, iar in aceste zile s-au finalizat lucrarile la noul si frumosul paraclis. Cu aceasta ocazie, in dimineata zilei de ieri, PS Justin Sigheteanul, arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi, a oficiat randuiala bisericeasca a sfintirii noului paraclis din incinta Jandarmeriei.

La acest eveniment au mai participat autoritati locale si judetene, jandarmi si apropiati ai acestora. Preasfintia Sa Justin Sigheteanul a transmis un inaltator cuvant de invatatura duhovniceasca celor prezenti la manifestarea religioasa si a apreciat eforturile care s-au facut si se fac in continuare in aceasta unitate atat pe plan religios, cat si pe cel profesional.

Duminica, 13 noiembrie, a 25-a dupa Rusalii, PS Justin Sigheteanul va fi prezent in mijlocul credinciosilor din Parohia Vetis, Protopopiatul Satu Mare, ocazie cu care va resfinti biserica din localitate. Dupa Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie Arhiereasca va predica si rosti un cuvant de invatatura duhovniceasca tuturor credinciosilor si oficialitatilor locale si judetene prezente la acest eveniment religios.

Preluare dupa http://www.informatia-zilei.ro

Lasati un raspuns