Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Momentul adevarului astrologic: Afla cum vei muri in functie de ziua nasterii!

Ziua de nastere iti poate revela si sfarsitul. In functie de planeta care iti guverneaza existenta, ziua saptamanii in care te-ai nascut iti poate furniza anumite informatii despre bolile si tipul mortii spre care esti predispusa.

Ziua nasterii este inceputul. Este inceputul vietii noastre pe acest pamant, este initierea noastra in existenta umana. Informatia continuta de ziua de nastere este covarsitoare si extrem de importanta pentru astrologie. Ea iti revela destinul, personalitatea, prezentul, dar si franturi ale viitorului. Tot ziua de nastere este cea care isi revela si sfarsitul. Ziua saptamanii in care te-ai nascut iti poate furniza anumite informatii despre modul posibil in care vei muri, dar si despre bolile si moartea spre care esti predispusa. Daca nu stii in ce zi a saptamanii te-ai nascut, acest modul iti poate fi de folos: http://www.onlineconversion.com/dayborn.htm . Odata ce ai aflat ziua saptamanii in care te-ai nascut, te invitam sa afli care este planeta care te guverneaza si iti domina existenta in ultimele momente, dar si spre ce fel de sfarsit esti predispusa.

Atentia insa! Destinul poate fi schimbat. La fel si viitorul. Nu luati drept litera de lege toate lucrurile spre care ne predispun astrele. Astrologia doar predispune. Nu dispune niciodata. Moartea si viata ni le facem singuri, prin voia hazardului. Acest articol prezinta doar ipoteze astrologice, nu si realitati.

Daca te-ai nascut LUNI – Neptun iti guverneaza sfarsitul

Neptun este cel care influenteaza decisiv viata si sfarsitul celor nascuti luni. Aceasta planeta este asociata de obicei sfarsiturilor asupra carora planeaza incertitudinea, elementul ‘neasteptat’, necunoscutul si enigma. Moartea multora dintre cei nascuti luni sta sub semnul misterului, iar cauzele reale ale mortii lor vor fi descoperite cu greu, tarziu, in circumstante dubioase. Neptun este asociat cu boli si simptome ciudate, cu accidente medicamentoase, cu experimente de substante sau cu substante administrate in mod gresit, cu doze de medicamente care depasesc gradul de toleranta al organismului, cu boli ciudate si necunoscute care se contracteaza greu. Tot aceasta planeta este legata si de semnul apei, evenimente neplacute legate de apa precum inec sau sufocare.

Daca te-ai nascut MARTI – Marte iti guverneaza sfarsitul

Existenta celor nascuti marti se afla sub influenta planetei Marte. Este de aceea posibil ca trupul celor nascuti marti sa fie incercat de cicatrici, taieturi sau rani neasteptate. Marte aduce si dureri musculari, hormoni in exces (mai ales testosteron), organe genitale defectuoase, dar si boli care stau sub semnul sangelui. Aceasta planeta este asociata armelor si focului, mortilor violente, subite, accidentale. Moartea are loc in imprejurari fulger care tin de neatentie, nesabuinta, teribilism, ego sau impulsivitate. Cei nascuti marti sunt predispusi accidentelor de natura rutiera sau celor care implica diverse dispozitive de metal sau alte mecanisme. Marte aduce cu el morti neasteptate, intense, iuti, dar fara suferinta.

Daca te-ai nascut MIERCURI – Uranus iti guverneaza sfarsitul

Uranus este planeta cu o influenta covarsitoare in experienta finala a existentei umane pentru cei nascuti miercuri. Uranus este asociat de regula cu semnul aerului si cu vazduhul, dar si caderilor in gol, caderilor de la inaltime si zborurilor. Uranus este raspunzator de inflamatii, de tensiuni arteriale ridicate, de astm si incapacitatea de a respira corespunzator. Feriti-va de pantele abrupte, de drumurile periculoase si de sporturile care se efectueaza la inaltime. De multe ori, pentru aceste persoane, moartea survine neasteptat si surprinzator si coincide cu extazul pe care il aduce bucuria de a trai intens.

Daca te-ai nascut JOI – Jupiter iti guverneaza sfarsitul

Viata celor care s-au nascut joi se afla sub influenta planetei Jupiter, la fel ca si ultimele lor clipe de viata. Jupiter nu aduce nici boli grele si chinuitoare, nici sfarsituri dramatice. Sfarsitul nu va fi unul surprinzator, ci previzibil, foarte probabil consecinta a unei boli care s-a desfasurat pe o perioada de timp indelungata. Jupiter aduce probleme ale ficatului, infectii ale tractului urinar sau afectiuni ale vezicii urinarii, insomnii usoare care se agraveaza in perioada de batranete, afectiuni cauzate de o defectuoasa functionare a sistemului limfatic, boli care se vindeca temporar, insa se incapataneaza sa recidiveze periodic. Jupiter este asociat in cazul anumitor persoane nascute miercuri si cancerelor, neoplasmelor si tumorilor, insa si unei atitudini extrem de pozitive si optimiste in privinta mortii.

Daca te-ai nascut VINERI – Venus iti guverneaza sfarsitul

Cei nascuti vineri sunt guvernati de planeta Venus, o planeta “ingaduitoare” cu cei aflati in ultimele momente ale existentei lor umane. Venus este asociata cu sfarsiturile frumoase, linistite, fara suferinta sau dureri. In acelasi timp, Venus este asociata si cu sfarsiturile care survin de regula pe cale naturala. Nu poate fi vorba de morti violente sau in circumstante neobisnuite in cazul celor nascuti vineri. Ultimele momente au loc firesc, ca un dat care trebuia sa aiba loc. Cel mai probabil se vor intampla in timpul somnului, in patul de acasa, persoana in cauza asigurandu-se ca si-a achitat toate datoriile de pe lumea aceasta. Venus aduce si probleme de natura sexuala, afectiuni ale pielii, diabet, probleme de vedere, anemie.

Daca te-ai nascut SAMBATA – Saturn iti guverneaza sfarsitul

Existenta persoanelor nascute sambata este guvernata de Saturn. Saturn este planeta sinonima longevitatii, insa uneori viata lunga pe care o aduce este incercata de boli indelungate, de suferinta si dureri fizice. Saturn poate aduce crize epileptice, boli cardiovasculare, dar si boli venerice. Totodata, Saturn este asociat timpului. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca ultimele clipe nu vor veni fulger, inopinat, ci gradual, incet si chinuitor. Moartea in acest caz se realizeaza lent, in timp. Cand aceasta planeta se afla intr-o faza negativa, paralizia, tumorile sau bolile nervoase pot aparea.

Daca te-ai nascut DUMINICA – Soarele iti guverneaza sfarsitul

In cazul persoanelor nascute in ziua de duminica, bolile cu care se vor confrunta acestea sunt percepute adesea ca facand parte din datoria karmica de catre trebuie sa scape. Totodata, Soarele, planeta asociata focului si luminii, guverneaza ziua de duminica si persoanele nascute in aceasta zi. Sunt posibile anumite traume ale trupului pentru purificarea sufletului. Aceste persoane pot fi implicate la un moment dat in accidente care implica foc, explozii sau care sunt legate de iluminare si curent electric. In anumite cazuri, sfarsitul are loc in circumstante neasteptate, din cauze banale, nefericite… precum o tigara aprinsa in locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.

Preluare dupa http://www.garbo.ro

Lasati un raspuns