Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Rugăciune pentru copiii avortaţi de români, “campioni” la aceast tip de crimă

Comunitatea romanilor din aria metropolitana Miami (South Florida) organizeaza, duminica 27 noiembrie 2011, o zi de post si rugaciune privind calamitatea avortului la romani. Evenimentul e organizat de bisericile romane din Miami si suburbiile lui. La acest eveniment s-au alaturat deasemenea, ca initiatori, diverse organizatii proviata din Romania si Statele Unite, printre ele, Alianta Familiilor din Romania, Asociatia Pro Vita (Bucuresti), Mercy’s Action Ministries (Florida), Asociatia Generala a Romanilor Uniti Greco-Catolici (Baia Mare), Alianta Evanghelica Romana din SUA si Canada, Forumul Civic Crestin (Bucuresti), PNTCD, Organizatia Gratia Pro Deo (Bucuresti), Uniunea Femeilor din Bihor, Prison Ministries – Romania (Cluj), Alianta pentru Salvarea Familiei (Republica Moldova), etc.
Evenimentul se va desfasura la Biserica Romana din Hollywood, Florida, aflata la 1811 Arthur Street, Hollywood, Florida 33020, va incepe la ora 9 dimineata si se va incheia la orele 13. Persoana de contact este dl Florin Vancea, Tel. 954-410-5633.

Detalii aditionale pot deasemenea fi aflate de la dl Petre Costea, la costealaw@yahoo.com.

La evenimentul acesta sunt programate sa participe personalitati marcante ale vietii religioase si sociale a romanilor din Statele Unite. Printre participanti se afla si dl Mircea Lubanovici, deputat PDL, care reprezinta diaspora romana din SUA si Canada in Camera Deputatilor.
Toti romanii din Florida si SUA sunt invitati cu caldura sa participe. Criza demografica a Romaniei, cauzata in principal de dimensiunile exagerate ale avortului practicat de romani, ne impune tuturor obligatia sa ne ridicam impreuna catre Dumnezau vocea pentru salvarea viitorului tarii, prin salvarea vietii celor mai inocente fiinte umane – copiii nenascuti.
O corespondenta de la Petre Costea, Florida, SUA

Lasati un raspuns