Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Horoscopul karmic: In ce s-ar reincarna fiecare zodie

Citeste zodiacul karmic si afla in ce persoana s-ar reincarna fiecare zodie. Descopera si tu cine ai fost intr-o viata anterioara.
Berbec
Berbecul este semnul celor curajosi, preocupati intotdeauna sa fie primii. Nativii sunt dominati de Marte, zeul razboiului, asadar personalitatea nativilor este puternic influentata de acesta. Din vietile anterioare, Berbecii au pus mare pret pe evidentierea personalitatii lor. Au luptat intotdeauna fara teama pentru a-si atinge scopul. In alta viata s-ar putea reincarna in persoana unor regi sau a unor conducatori asprii.
Taur
Nativul Taur are o karma strans legata de problemele afective. Este sensibil, mucitor si isi doreste intotdeauna sa reuseasca prin propriile forte. Poate deveni posesiv ori egoist cand trebuie sa isi apere interesele. Iubirea lui se manifesta uneori la extreme. Intr-o alta viata se poate reincarna in persoana unui individ corupt, care iubeste luxul si traieste doar pentru a-si satisface pacerile.

Gemeni

Karma nativului Gemeni este strans legata de spiritualitate. Acesta manifesta un interes deosebit pentru schimbari si isi doreste sa acumuleze cat mai multe cunostinte. Comunicarea este atuul sau. Nativul isi doreste sa avanseze permanent, sa invete pentru a se situa deasupra celorlalti. Recurge fara regrete la intrigi sau minciuni pentru a castiga. S-ar putea reincarna intr-un scriitor sau ideolog care adora sa calatoreasca.

Rac

Nativul Rac se defineste printr-o personalitate calda care stie cum sa-i apropie pe cei din jur. Este foarte sensibil si isi adora familia. Pastreaza o relatie stransa cu membrii apropiati si ar fi gata de orice sacrificiu pentru bunastarea lor. Poate intr-o alta viata i-a lipsit mult familia si acum tinde sa fie dependent de grija altora. S-ar putea reincarna in persoana unei calauze menita sa le povatuiasca celorlalti drumul corect in viata.

reincarnare zodiac

Leu

Egoul puternic este carcateristica definitorie pentru Leu. Acest nativ traieste pentru a fi laudat si recompensat pentru meritele sale. Greu de multumit, nu este foarte rabdator si va trebui sa invete lectia tolerantei. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna intr-un conducator sau in persoana unei celebritati avide dupa faima.

Fecioara

Cea mai mare teama a nativului Fecioara este aceea de a fi catalogat drept o persoana confuza si dezordonata. Malitios si perfectionist, acesta acorda o atentie sporita chiar si celor mai nesemnificative detalii. Nu lasa nimic in voia soartei. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna in persoana unui cercetator stiintific sau a unui psiholog.

Balanta

Balanta are o personalitate boema si visatoare. Idealista si comunicativa este omul ideilor care niciodata nu se multumeste cu o simpla explicatie. Semn de aer nestatornic are karma strans legata de spiritualitate. Intr-o alta viata se poate reincarna intr-un actor sau in persoana unui artist care adora sa le faca farse celorlalti.

Scorpion

Scorpionul trebuie sa invete legea autocontrolului. Este nerabdator, posesiv si isi doreste sa obtina imediat ceea ce vrea. Deseori actioneaza cu sange rece, este neiertator si se lasa condus de impulsivitate. S-ar putea reincarna in persoana unui medic sau a unui infractor periculos.

Sagetator

Nativul Sagetator lupta pentru idealuri inalte. Detesta ipocrizia si teatralitatea. Loialitatea este trasatura sa dominanta si este o persoana de cuvant, un real ajutor pentru prieteni. Personalitatea sa este complexa; ii place sa aiba o viata activa, dar nu tinde sa iasa din cotidian. S-ar putea reincarna in persoana unui invatator sau a unui artist plastic.

Capricorn

Nativul Capricorn traieste pentru a triumfa in viata. Tine la respectul celor din jur, responsabilitatea fiind cea mai mare calitate a sa. Are vointa si putere de munca dar pentru a reusi trebuie sa se detaseze spiritual. Este prea emotiv. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna in persoana unui filosof celebru.

Varsator

Varsatorul este un semn de aer, flexibil si independent. Dorintele sale nu cunosc limite si trebuie sa invete lectia tolerantei. Este nerabdator, nonconformist si da dovada de naivitate. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna intr-un magician sau intr-un profet.

Pesti

Nativii zodiei Pesti au o personalitate duala. Sunt tacuti, tematori si nu le place sa vorbeasca despre propria persoana. Le e greu sa-si controleze emotiile si trebuie sa-si disciplineze iesirile necontrolate. Intr-o alta viata s-ar putea reincarna in poeti sau in persoana unor artisti boemi.
Preluare dupa http://www.kudika.ro

Lasati un raspuns