Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

S-AR PUTEA CA ROMÂNII SĂ SĂRBĂTOREASCĂ ZIUA NAŢIONALĂ …DOUĂ ZILE

De două zile libere s-ar putea să aibă parte românii din România săptămâna viitoare. La cererea P.F. Daniel, Patriarhul României s-ar putea ca preşedintele Traian Băsescu să fie de acord cu parafarea acestei decizii, dacă proiectul trece de Camera Deputaţilor după ce acesta a trecut de Senat şi ziua de 30 noiembrie să fie declarată zi nelucrătoare.        În această zi se sărbătoreşte „Sfântul Andrei” şi „Ziua Românilor de Pretutindeni”.
Astfel, angajaţii ar urma să aibă parte de 48 de ore libere având în vedere că această dată precede Ziua Naţională a României, adică 1 Decembrie.
Dacă mai punem la socoteală şi faptul că senatorii şi deputaţii sunt „prinşi” cu ceremoniile militare şi religioase în teritoriu iar dascălii au în data de 2 decembrie cercurile pedagogice este tocmai bine. Se va sărbători 1 Decembrie trei zile ca în poveste! Cu mâncare de post şi fără băutură, normal.
Nici românii din diaspora nu o duc mai rău cu… timpul. Având în vedere că mulţi dintre ei nu au de lucru, n-au bani şi pentru ce să se întoarcă acasă, au în schimb timp berechet să sărbătorească… Ziua Naţională. Problema este însă cu ce, dacă bani nu prea au?!!

Lasati un raspuns