Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Elena Udrea a depus acatiste la Zidul Plangerii din Ierusalim pentru indeplinirea dorintelor

In 2011, vrajitoarele incearca sa atraga atentia publicului nu doar prin aparitii TV. Ele intervin, pe Facebook, si in actualitatea politica. O persoana care sustine ca lucreaza cu magie neagra a publicat pe contul de Facebook al lui Mircea Geoana un mesaj prin care ii transmite ca il poate ajuta. “Ganditiva donnule Geoana ca ati fost presedinte pentru o jumatate de ora iar dujmani vau dat jos pirin frmece care sunt ingropate numai stiute de mine (…) Contactactatima urgent ce nu e prea tarziu (greselile gramaticale apartin autorului mesajului – n.red.)”, i-a scris cineva care se recomanda Vrajitoarea Melisa, la cateva ore dupa ce Mircea Geoana a fost exclus din PSD.
Contactata de HotNews.ro, a confirmat ca ea este cea care a postat mesajul si a explicat ca i l-a trimis lui Mircea Geoana pentru a-i desface vraja pe care tot ea i-ar fi facut-o in 2009 si care de atunci i-ar face rau.
“Cand a fost alegerile in 2009, (…) s-a lucrat foarte mult in acea seara si s-a vorbit ca e flacara violeta, ce nu era nicio flacara violeta, era o magie neagra de a cazut din functie. Eu lucrez numai cu magie neagra”.

Marti, la ora 22:00, dupa ce Mircea Geoana a fost exclus din partid, fostul lider al PSD a publicat pe contul sau de Facebook mesajul “Adio tovarasi, pe curand prieteni!”, la care a primit peste 100 de comentarii. Printre acestea se afla si cel al unei persoane care semneaza Melissa, care la ora 1:00 noaptea i-a scris urmatorul comentariu, insotit de numarul sau de telefon:

“GANDITIVA DONNULE GEOANA CA ATI FOST PRESEDINTE PENTRU O JUMATATE DE ORA IAR DUJMANI VAU DAT JOS PIRIN FRMECE CARE SUNT INGROPATE NUMAI STIUTE DE MINE NU VA GANDITI CA PREOTUL VA ADUCE REZOLVARE PE CARE O DORITI PT CA NU STIE NIMENI UNDE SUNT INGROPATE ACELE FARMECE CONTACTACTATIMA URGENT CE NU E PREA TARZIU NR MEU ESTE — MELISSA”

Contactata de HotNews.ro, Vrajitoarea Melisa a confirmat ca ea este cea care a publicat mesajul pe contul de Facebook al lui Mircea Geoana, pentru a-i desface o vraja care i-ar fi facut rau fostului lider al PSD. A refuzat sa dea, insa, prea multe detalii prin telefon.

Rep: Dumneavoastra ati publicat acest mesaj pe pagina de Facebook a domnului Geoana?
Vrajitoarea Melisa: Da. Da.

Rep: De ce?
Vrajitoarea Melisa: De ce l-am publicat? Asa cum ati citit acolo, asa este.

Rep: De unde stiati dumneavoastra ca dl. Geoana are un cont de Facebook?
Vrajitoarea Melisa: De unde stiu eu? Pai daca eu sunt o vrajitoare autentica din Romania care lucrez cu magie neagra, cum sa nu stiu?

Rep: Deci prin magie ati aflat?
Vrajitoarea Melisa: Da.

Rep: Dumneavoastra cand v-ati facut contul de Facebook? Dumneavoastra vi l-ati facut sau v-a ajutat cineva?
Vrajitoarea Melisa: Nu pot sa va spun. Acesta este secretul meu.

Rep: Dar de contul dumneavoastra de Facebook cine se ocupa?
Vrajitoarea Melisa: Eu ma ocup.

Rep: Ca am vazut ca ati pus la studii ca ati urmat Hogwarts University of Witchcraft and Wizardry.
Vrajitoarea Melisa: Poftim? Asta ce inseamna?

Rep: Pai asta va intreb pe dumneavoastra, ca eu nu stiu ce inseamna.
Vrajitoarea Melisa: Pai dar eu am baiatul care este pe Facebookul lui si am trimis de pe Facebookul lui.

Rep: Deci baiatul se ocupa de pagina asta.
Vrajitoarea Melisa: Da, da.

Rep: Baiatul v-a invatat cu Facebook-ul, cum sa…
Vrajitoarea Melisa: Nu m-a invatat nimeni. Am vrut sa-i trimit un mesaj catre dansul ca sa stie cu ce se confrunta. Dar asta e tot.

Rep: Ati mai publicat astfel de mesaje, de oferte si altor politicieni?
Vrajitoarea Melisa: Nu, nu.

Rep: Dl. Geoana v-a contactat acum?
Vrajitoarea Melisa: Asta nu pot sa va spun dumneavoastra.

Rep: De unde stiti dvs. unde sunt ingropate acele farmece?
Vrajitoarea Melisa: Pentru ca eu le-am facut.

Rep: Dvs. i-ati facut farmecele?
Vrajitoarea Melisa: Da. Cand a fost alegerile in 2009 cu dl Basescu si Geoana, dl Basescu a luat presedintia. Dar atunci s-a lucrat foarte mult in acea seara si s-a vorbit ca e flacara violeta, ce nu era nicio flacara violeta, era o magie neagra de a cazut din functie.

Rep: Si magia neagra ati facut-o dvs?
Vrajitoarea Melisa: Da. Eu lucrez numai cu magie neagra. Stiu unde sunt ingropate de a avut probleme foarte mari cu sanatatea, probleme foarte mari cu serviciul.

Rep: Si cine a venit la dvs. sa-i faceti acele farmece?
Vrajitoarea Melisa: Eu nu pot sa vorbesc prin telefon.

Preluare dupa HotNews.ro

Lasati un raspuns