Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Proiectul M.A.R.I.A-Marea Alianta a Romanilor Iubitori de Adevar

Fundatia pentru Parteneriat Comunitar-ADERARE, invita societatea civila clujeana la ciclul de dezbateri publice in cadrul Proiectului M.A.R.I.A-Marea Alianta a Romanilor Iubitori de Adevar.
Proiectul vine ca o continuare a ciclului de 12 dezbateri publice organizate in perioada 2009-2010 sub denumirea “Siguranta cetateanului, siguranta comunitatii”, dezbateri care au fost organizate in toate cartierele clujene si care s-au bucurat de o larga participare civica.

Consideram ca actuala situatie in care s-a ajuns prin frauda si minciuna a adus grave prejudicii comunitatii clujene iar singura solutie este coalizarea tuturor cetatenilor reponsabili in jurul ideei de adevar, responsabilitate si implicare civica astfel incat partidele politice, administratia clujeana, media si societatea civila in ansamblul ei sa fie responsabilizate in raport cu valorile, traditiile si dezvoltarea comunitatii clujene.

Programul si calendarul dezbaterilor va fi facut public in perioada urmatoare in urma dialogului cu toti partenerii din cadrul comunitatii clujene. E timpul schimbarii autentice, al reasezarii valorilor reale in toate institutiile clujene, e timpul unui nou spirit, cel al Marii Aliante a Romanilor Iubitori de Adevar-M.A.R.I.A.

Madalina Paul
Director Executiv
Fundatia pentru Parteneriat Comunitar-ADERARE

Preluare dupa http://www.ftr.ro

Lasati un raspuns