Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mitropolia Basarabiei organizeaza la Chisinau campania “De la mame pentru mame”

Misiunea Sociala „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei organizeaza, în perioada 5-23 decembrie, campania de Craciun „De la Mame pentru Mame”. Campania are drept scop ajutorarea mamelor aflate în dificultate si are genericul ,,sa oferim unui copil sansa de a ramâne în bratele mamei sale!”, scrie arena.md, preluat de Romanian Global News.

Campania va avea doua etape: atelierele de creatie, unde mamele sunt invitate sa participe la confectionarea unor jucarii de brad. „Biletul de participare” la atelier este o haina, pentru copii cu vârsta între 0-3 ani, care va completa garderoba Centrului. Atelierele de creatie se vor organiza în perioada 5-19 decembrie, în incinta Centrului Maternal „În bratele mamei”.
În cea de-a doua etapa, va fi organizat un Târg de Caritate. Astfel, pe data de 17 si 18 decembrie, vor fi vândute jucariile de brad confectionate de catre mame în cadrul atelierelor în incinta Shopping MallDova. Fondurile colectate vor fi utilizate pentru întretinerea beneficiarilor Centrului Maternal.

Totodata, vor fi expediate scrisori catre donatori privati. Astfel, se vor putea implica în campanie si persoanele care doresc acest lucru, dar nu pot participa la atelierele de creatie.

Coordonatorul proiectului „În bratele mamei”, Mihaela Belei îndeamna persoanele cu suflet mare sa participe la aceasta campanie: ,, Cu siguranta vom face tot posibilul ca Mosul sa le  aduca darul mult asteptat. Le vom pregati cele mai gustoase bucate si, învaluiti de dragostea, caldura si grija familiei, de mireasma bradului si a bunatatilor, vom petrece sarbatorile de iarna. Pentru a ajuta si alte mame sa le ofere copiilor lor aceste bucurii, va invitam sa participati  la campania  „De la mame pentru mame”.

Proiectul „În bratele mamei” a demarat în anul 2008 si pâna în prezent a oferit ajutor pentru 16 mame aflate în situatii de risc.

Lasati un raspuns