Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

“Împreună de Crăciun” – 50 de kilograme de cadouri din Italia pentru copiii nevoiaşi din România

Asociaţia Femeilor Românce din Italia (ADRI), Asociaţia culturală Floare Albastră , Atlassib – Italia, în colaborare cu Asociaţia Spirit Românesc, Asociaţia Nolimes Onlus şi întreprinzători privaţi au organizat în perioada 1-15 decembrie 2011 Campania de solidaritate Impreună de Craciun (Natale insieme ) “în scopul sensibilizării opiniei publice şi românilor din Italia în legătură cu situaţia copiilor din România aflaţi, in dificultate”.
Au fost strânse 50 kilograme de dulciuri, jucării, haine şi rechizite pentru copiii săraci sau rămaşi singuri acasă din cauza plecării părinţilor în Italia, au declarat organizatorii.
Cadourile strânse în cadrul campaniei au fost trimise la Bacău şi Piatra Neamţ şi vor fi dăruite copiilor cu ajutorul organizaţiilor Fundaţia “Melchisedec”, Asociaţia Ovidenia 2005 şi al unor voluntari. “Vom da personal copiilor darurile pe care le-am adus din Italia, în Ajun de Crăciun”, ne-a declarat Gianina Ghiuţă, cea care s-a ocupat de colectarea cadourilor la Guidonia.
„Foarte mulţi copii au rămas acasă singuri sau în grija bunicilor şi au nevoie de ajutor. De aceea, ne-am gândit că aceste bunuri vor fi extrem de bine venite pentru copiii nevoiaşi din Bacău şi Piatra Neamţ”, a declarat Silvia Dumitrache, coordonatorul proiectului ‘Împreună de Crăciun’, citată de Ziarul Lumina.

Lasati un raspuns