Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Numerologie: afla-ti numarul norocos in functie de planeta ce iti guverneaza zodia!

Care este legatura dintre numarul norocos si planeta ce guverneaza zodia ta?
Fiecare numar detine o anumita putere exprimata atat prin simbolistica sa, cat si prin conexiunea sa cu principiile Universului. Orice numar este in stransa relatie cu natura, fiind o putere expresiva demna de luat in considerare.

Numarul 1 – Soarele (guverneaza zodia Leu)

Numarul 1 influenteaza nativii guvernati de Soare prin vointa de fier, atitudine pozitiva si energie pura. Numarul 1 reflecta puterea de a o lua mereu de la capat, dar si puritatea. Intelesul acestui numar devine clar in momentul in care realizam ca 1 reprezinta ambele tipuri de actiune: psihica si fizica. Acestea, in combinatie cu personalitatea puternica, indica forta naturala, pragmatism, actiune, dar si aventura. Numarul 1 ne indeamna sa actionam, stiind ca vom fi rasplatiti cu bunatate.

Numarul 2 – Luna (guverneaza zodia Rac)

Pentru Numarul 2, semnificatia este cea de bunatate, tact, echilibru, dar si dualitate. Numarul 2 reflecta puterea tacuta a judecatii si nevoia de a planifica orice actiune. Acest numar ne indeamna sa facem alegeri, iar la nivel spiritual sa cream legaturi cu persoanele din jurul nostru (atat armonioase, cat si de rivalitate). Doi ne ajuta sa lasam indecizia la o parte si sa ne unim cu cei ce impartasesc aceleasi valori si idei cu noi. Prin influenta Numarului 2 invatam sa alegem ce este mai bine pentru sufletul nostru.

Numarul 3 – Marte (guverneaza zodia Berbec si zodia Scorpion)

Numarul 3 are semnificatii spirituale legate de magie si intuitie. El ne influenteaza facandu-ne mai versatili si ajutandu-ne sa ne exprimam ideile sau sentimentele in cele mai inovative si creative moduri. Numarul 3 este si cel care reprezinta Timpul: Trecut, Prezent si Viitor. In viata nativilor guvernati de Marte Numarul 3 simbolizeaza nevoia acuta de a se exprima creativ prin arta si de a-si construi viata aducand un echilibru intre evenimentele trecute si telurile pentru viitor.

Numarul 4 – Mercur (guverneaza zodia Gemeni si zodia Fecioara)

Intelesul simbolic pe care il are Numarul 4 acopera stabilitatea si caracterul “cu picioarele pe pamant” al nativilor din Gemeni si Fecioara. Sa ne gandim la cele 4 anotimpuri, la cele 4 puncte cardinale sau cele 4 elemente, toate detinand esente extraordinar de puternice. Numarul 4 reprezinta stabilitatea, rabdarea si inegalabilul sentiment de a fi “acasa”. Nativii influentati de aceasta cifra simt nevoia sa isi descopere radacinile si sa evolueze spiritual. De asemenea, pot indura orice pentru un scop precis.

Numarul 5 – Jupiter (guverneaza zodia Sagetator)

Cine este influentat de Numarul 5 are un spirit aventuros, energic si este iubitor de calatorii. Cu aceste atribute insa vine si un caracter instabil si imprevizibil. Numarul 5 atrage atentia asupra minunilor vietii si ne invata sa percepem dintr-o alta perspectiva haosul care ne inconjoara. Asadar, Numarul 5 ne inspira sa exploram, sa facem calatorii, fie ele chiar si in propria imaginatie.

Numarul 6 – Venus (guverneaza zodia Taur si zodia Balanta)

Deoarece nativii guvernati de Venus sunt cei influentati de Numarul 6, ei au parte de armonie, echilibru, sinceritate, dragoste si descoperirea adevarului. Numarul 6 ne dezvaluie solutii intr-o maniera calma, el reprezentant diplomatia atat de necesara in problemele delicate. Ca si semnificatie spirituala, Numarul 6 inseamna si iluminare – in ceea ce priveste echilibrul din viata noastra. Acest numar ne invata compasiunea si iertarea.

Numarul 7 – Saturn (guverneaza zodia Capricorn)

Ca si Numarul 3, Numarul 7 are o simbolistica magica. El influenteaza cunoasterea ezoterica, cercetarea amanuntita a misterelor Universului si activitatile spirituale. Numarul 7 ne activeaza imaginatia si ne ajuta sa ne folosim intr-un mod bun de gandurile si constiinta noastra. Desi de multe ori avem impresia ca visatorii nu sunt persoane practice, cu ajutorul vibratiei Numarului 7 acestia se pot folosi de caracterul lor visator in propriul beneficiu.

Numarul 8 – Uranus (guverneaza zodia Varsator)

Ce aduce Numarul 8? Succes in afaceri si bogatie datorita faptului ca el reprezinta continuitatea, repetitivitatea, ciclul. Numarul 8 ofera nativilor influentati de acesta perseverenta. Norocul oferit de Numarul 8 functioneaza la fel ca si teoria bulgarelui de zapada: devine din ce in ce mai mare cu cat atitudinea este mai pozitiva.

Numarul 9 – Neptun (guverneaza zodia Pesti)

Numarul 9 are vibratii extrem de puternice si reprezinta puterea noastra de a influenta cu succes circumstantele in care ne aflam. El simbolizeaza intelectualitatea, inventivitatea si atitudinea pozitiva in situatii speciale. Numarul 9 ne ajuta sa ne recunoastem atributele interioare si sa le exteriorizam astfel incat sa facem schimbari benefice pentru viata noastra si a celor ce ne inconjoara.

Preluare dupa http://www.garbo.ro

Lasati un raspuns