Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Numerologia Biblica: Care este numarul divin care te protejeaza?

Numerologie: calcularea numarului divinNumerologia Biblica este o parte mai putin cunoscuta a numerologiei, insa la fel de importanta sau chiar mai importanta decat aceasta. Rolul Numerologiei Biblice este de a iti oferi o privire amanuntita asupra personalitatii unei persoane si caracterele specifice care ii determina starile de spirit.

Cum calculezi numarul divin care te protejeaza?

Fiecarei litere a alfabetului ii corespunde o anumita cifra. Tu va trebui sa aduni toate cifrele corespunzatoare numelui tau mic (prenumele, numele de botez) si sa aduni pana in momentul in care obtii o singura cifra.

1     2     3     4     5      6      7     8     9
A     B     C    D     E      F      G    H      I
J      K    L    M     N     O      P     Q     R
S     T     U    V     W     X      Y     Z

De exemplu, daca numele tau este Stefania, iti calculezi numarul divin astfel:

S=1
T=2
E=5
F=6
A=1
N=5
I=9
A=1

Numerologie: Care este numarul divin?

Numarul divin care te protejeaza este:

1+2+5+6+1+5+9+1= 30

30 -> 3+0= 3

Ai ajuns la numarul divin 3.

Numarul divin 1

Persoanele care au numarul divin 1 se caracterizeaza prin vointa putere, optimism, energie pura si maturitate. Numarul 1 reflecta noi inceputuri, sinceritate, ganduri bune. Sensul simbolic al acestuia este clarificat in momentul in care trupul intra in contact cu sufletul, cand materia fizica devine una si aceeasi cu cea mentala.

Cei cu numarul divin 1 au parte de o viata linistita, aproape perfecta, fara prea multe probleme, care stiu sa intre in legatura cu spiritualitatea si inteleg tot ce se intampla in jurul lor. Fortele proprii ii incurajeaza sa preia controlul asupra vietii lor, sa fie responsabili de actiunile pe care le fac si sa inteleaga rostul pe care il au in viata.

Numarul divin 2

Numerologie: Numarul divin 2

Persoanele care au numarul divin 2 se caracterizeaza prin bunatate, echilibru spiritual, tact, energie pozitiva si dualitate. Numarul 2 reflecta o putere calma in ceea ce priveste hotararea sau planificarea vietii. Intelesul spiritual al acestui numar face referire si la relatiile puternice dintre persoana care este dominata de acesta si cunostiintele din jurul sau.

Comunicarea este punctul forte, iar prietenia si intelegerea reprezinta cartea lor de vizita. Nu sunt dominati de indecizii, ci din contra. Sunt foarte stricti cu propria persoana si analizeaza foarte bine toate optiunile inainte de lua o decizie.

Numarul divin 3

Numerologie: Numarul divin 3

Persoanele care au numarul divin 3 se caracterizeaza prin intuitie, putere, forta interioara. Numarul 3 reflecta exprimare, versatilitate si bucuria pura de creativitate, dar poate fi considerat si un identificator de timp deoarece reprezinta trecutul, prezentul si viitorul. Cei care sunt dominati de acest numar sunt foarte directi, insa reusesc sa traiasca nu doar pentru prezent, ci si pentru viitor. Fiecare actiune si decizie pe care o iau trebuie sa fie in concordanta cu nevoile lor.

Numarul divin 3 poate reprezenta si libertate si uitare. De cele mai multe ori, persoanele cu acest numar, sunt firi care accepta greselile si se conformeaza cu trecutul, considerand ca acesta inca mai face parte din viata lor.

Numarul divin 4

Numerologie: Numarul divin 4

Persoanele care au numarul divin 4 se caracterizeaza prin stabilitate, naturalete, motivare si incredere. Numarul 4 reflecta de asemenea cele 4 anotimpuri ale anului si cele 4 directii (nord, sud, est, vest). Animalele cu 4 picioare sunt considerate solide, puternice, infricosatoare.

Numarul 4 poate desemna si siguranta, decizii importante sau centralizarea emotiilor. Cei dominati de acest numar par a fi persoane puternice, insa aceasta este doar o masca a lor pentru a se proteja de societate. In realitate, pot fi destul de emotivi, de nesiguri, care cauta atentie si ajutor in cei apropiati.

Numarul divin 5

Numerologie: Numarul divin 5

Persoanele care au numarul divin 5 se caracterizeaza prin noncoformism, aventura, dorinta de schimbare. Numarul 5 poate desemna, de asemenea, si nesiguranta, imprevizibilitate sau schimbari radicale. Sensul spiritual al acestuia face referire la minunile vietii, facandu-te sa apreciezi perceptia de haos din jurul tau.

Lumea in care traim este formata din persoane unice, total diferite. Persoana dominata de numarul divin 5 se afla in concordanta cu mediul inconjurator, fiind influentata de vibratii puternice in viata. Instinctul acesteia joaca un rol foarte important in deciziile pe care le ia.

Trebuie sa iti amintesti ca, pe langa calatoriile obisnuite, poti face si mici calatorii ale mintii si ale spiritului. Conteaza doar sa ceri ajutorul si sa stii unde sa cauti.

Numarul divin 6

Numerologie: Numarul divin 6

Persoanele care au numarul divin 6 se caracterizeaza prin calm, maturitate, iluminare si diplomatie. Numarul 6 reprezinta armonie, pasiune, echilibru, sinceritate si dragoste. Pentru persoanele dominate de acest numar divin, iubirea este arma secreta cu care lupta in aceasta lume, in timp ce adevarul este scutul care le apara de rau.

Numarul 6 poate insemna si delicatete, intelegere spirituala si echilibru spiritual. Pentru cei cu numarul divin 6 corpul este legat de suflet, iar forta spirituala este mult mai mare in momentul in care ajung sa inteleaga sensul lor pe pamant.

Invata sa simti compasiune si sa ierti pentru a fi fericita.

Numarul divin 7

Numerologie: Numarul divin 7

Persoanele care au numarul divin 7 se caracterizeaza prin forta, putere, sinceritate, magie. Numarul 7 este prezent peste tot prin basme, reprezentand cifra magica. Acesta are de-a face cu aspecte ezoterice si academice de magie. Persoanele dominate de acest numar sunt invaluite in mister, concentrandu-se ca intreaga lor viata sa fie asa cum si-o planuiesc.

Au reguli stricte pe care nu le incalca niciodata si se las dominate de increderea in propria persoana. Fiind guvernat de Saturn, numarul divin 7 poate reprezenta vise practice. Ai posibilitatea sa iti folosesti propriile vibratii in beneficiul tau, sa iti intelegi viata si sa apreciezi fericirea spirituala.

Numarul divin 8

Numerologie: Numarul divin 8

Persoanele care au numarul divin 8 se caracterizeaza prin putere, succes, bogatie, perseverenta. Numarul 8 reprezinta continuare, repetitie, un ciclu interminabil. Astfel de elemente sunt observate la persoanele in care succesul este prezent doar datorita increderii in propria persoana si a staruintei.

Cei care sunt dominati de numarul divin 8 sunt persoane obsedate de munca, implicate in chestiuni de afaceri si dornice sa se imbogateasca. Pentru ei luxul si confortul reprezinta totul, asa ca vor face tot posibilul si vor munci cat de mult pot pentru a avea parte de o astfel de viata. Ei sunt precum un bulgare de zapada: rostogolindu-se, bulgarul devine din ce in ce mai mare, mai puternic, mai rezistent.

Numarul divin 9

Numerologie: Numarul divin 9

Persoanele care au numarul divin 9 se caracterizeaza prin sinceritate, sensibilitate, incredere si imaginatie. Numarul 9 este puternic legat de vibratiile dintre suflet si minte, reprezentand satisfactia profesionala, atingerea telurilor si realizarea pe plan sentimental. Succesul persoanelor dominate de acest numar se datoreaza influentei pe care ele le au asupra celor din jurul lor, perserverentei si luptei continue pe care o duc cu acestia.

Numarul divin 9 face referire la puterea intelectuala, la inventivitate, influentand in mod indirect si situatiile delicate cu care se confrunta cei de sub semnul acestuia. Numarul 9 te poate ajuta sa descoperi adevaratul sens al vietii, facandu-te sa iti recunosti propriile atributii interne, sa iti extinzi abilitatile si sa diferentiezi binele de rau.

Preluare dupa http://www.kudika.ro

Lasati un raspuns