Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ursii au inceput sa ucida islamisti

Datorita deselor conflicte militare dintre Armata Nationa Indiana si gruparile militare islamiste pakistaneze, conflicte care au ravasit provincia Kashmir, ursii si leoparzii din acesta zona au scapat de vanatorii care le mai rareau efectivele. In consecinta, numarul lor a crescut atat de mult incat au inceput sa se lupte la propriu cu islamistii pentru adaposturile oferite de pesteri si vizuine. Dupa cum s-a observat intr-un ultim incident de acest gen, cei care castiga sunt ursii.
Un urs negru tibetan a avut surpriza sa-si gaseasca barlogul ocupat de trei militanti islamici care se adaposteau in acest loc, planuind noi atacuri si atentate cu bomba impotriva hindusilor. Planurile le-au fost intrerupte in mod violent de ursul care se intoarcea acasa sa inopteze si care, la vederea oamenilor care i-au ocupat vizuina, a fost cuprins instantaneu de furie.

Militantii aveau in apropiere pusti de asalt, cu care nu au mai reusit insa sa se apere datorita aparitiei si atacului brusc al ursului. Pe baza resturilor de budinca imprastiate prin barlog, politistii au concluzionat ca islamistii stateau linistiti la masa, moment in care au fost surprinsi de urs.

“Teroristii habar nu aveau ca si-au ales drept ascunzatoare vizuina unui urs negru tibetan, specie deosebit de agresiva. Cadavrele identificate apartin unor islamisti foarte periculosi cautati de noi de multi ani. Este vorba de Mohammad Amin, zis Qaiser si Bashir Ahmed zis Saifullah” declara Farook Ahmed, purtator de cuvant al politiei locale.

Vestile despre isprava ursului au ajuns la autoritatile indiene dupa ce camaradul celor doi, ranit la randul sau serios de urs, a reusit sa fuga si sa ajunga intr-un sat din apropiere, unde a povestit cele intamplate. Satenii au anuntat armata si politia care au investigat barlogul, descoperind cadavrele islamistilor alaturi de armele acestora.

Preluare dupa http://www.descopera.ro

Lasati un raspuns