Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Anca Badiu sustine ca preotul i-a inapoiat acatistul fiindca nu i-a dat bani: “Am fost tratata cu dispret in biserica”

Anca Badiu a trait zilele trecute o experienta neplacuta in biserica, la care spune ca nu se astepta. Cunoscuta cantareata a declarat ca a mers in Casa Domnului pentru a da un acatist si a se ruga, dar ca preotul de la Biserica Sf. Mina din Bucuresti i l-a inapoiat dupa ce l-a citit, pentru ca nu a dat bani.
Badiu spune ca in biserica se aflau foarte multi oameni care asteptau la rand pentru a li se citi acatistele. “Fiecare dintre ei, in momentul in care intindeau acatistul preotului, ii dadeau si bani si acesta le spunea ca o sa-l citeasca mai multe zile. Eu nu aveam bani la mine, nu scosesem de pe card, iar cand parintele a realizat acest lucru nu a fost foarte fericit. L-a luat, l-a citit foarte repede si mi l-a inapoiat. Nu stia cum sa scape mai repede de mine. M-a revoltat acest lucru”, a declarat cantareata. Ea mai spune si ca, in momentul in care a vrut sa cumpere lumanari, a avut parte de un soc. , a declarat Anca Badiu. Ieri, reporterii CANCAN au incercat sa stea de vorba cu preotii de la Sf. Mina, insa acestia nu au fost de gasit.
Angajatii de la Sf. Mina au declarat ca acatistele pe care preotul le opreste sunt cele care urmeaza sa fie citite timp de mai multe zile si ca celelalte se dau inapoi credinciosilor. Ei au negat si incidentul cu lumanarile de care amintea cantareata.

Preluare dupa http://www.cancan.ro

Lasati un raspuns