Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

De la ele au învăţat meserie Melisa şi Vanessa! Vezi aici cele mai satanice ritualuri cu care vrăjitoarele au speriat-o pe Oana Zăvoranu!

Fenomenul vrăjitoarelor şi al ritualurilor satanice nu le sunt străine nici celor de peste oceane, mai ales mexicanilor care cred cu ardoare în blesteme, magie albă şi neagră, dar mai ales în voo doo. Moda ritualurilor satanice a prins şi la noi cu “ajutorul” vrăjitoarelor Vanessa şi Melisa care au copiat aceste practici şi au îngrozit sute de victime pe care mai apoi le-au lăsat fără bani sau bunuri.
Sacrificat de broaşte râioase, găini tăiate, şerpi legaţi şi arsi, haine stropite cu sânge şi alte “licori magice” făcute din organe de animale moarte şi pământ, arderea hainelor şi a pozelor cerute, mângirea cu sânge propriu sunt câteva din oribilele practici ale aşa zişilor vraci sau vrăjitori care susţin sus şi tare că pot face minuni şi îţi pot alunga orice problemă sau blestem. Nevoia oamenilor de a da vina pe cineva sau ceva pentru lucrurile rele care li se întmplă nu face decât să le alimenteze impostorilor dorinţa de a mai inventa un nou ritual satanic şi dezgustător cu care să ia banii oamenilor.

broasca
adidas
craniu
femeie
gaina

Un caz de genul acesta este cel al Oanei Zăvoranu care a fost păcălită se aşa zisele vrăjitoare Vanessa şi Melisa care au insistat că are farmece făcute şi, pentru a scăpa de ele, trebuie să participe la mai multe ritualuride acest gen. Oana a povestit în mai multe rânduri cum mergea cu ele în cimitire sau pe maluri de lac unde i se puneau broaşte ude pe sub haine, şerpi ca se încolăceau de ea, băuturi “magice” cu gust oribil pe care trebuia să le bea.

“Mi-a arătat cadavrele mumificate ale familiei de la care îşi ia ea puterile. Mi-a spus că trebuie să ating sicriele şi să mă mulţumesc pentru că nu multă lume are această ocazie. La 12:00 noapte, eu, fată singură, trebuia să ating cadavre. M-a pus să închid ochii şi mi-au pus ţesături sub bluză, şi au început să bolborosească ceva. La un moment dat am simţit ceva rece şi m-am speriat.

padure
ritual

Era foarte rece şi lipicios, am crezut că e un animal. Eram extrem de slăbită atunci şi mă plimbau din cimitir în cimitir. Îmi era teamă să îmi imaginez ce se şerpuia pe lângă mine. Au ţăşnit 7 broaşte şi un şarpe, aveam nod în gât, eram terifiată. Ele erau transpuse, în ritual, au un teatru în ele! Şarpele s-a încolocit în jurul meu şi broaştele săreau peste tot. Am întrebat “Ce e asta?” şi ele au spus că a ieşit Diavolul din mine, dar nu tot. Ca să mai ia bani. Au spus că mama şi tatăl Diavolului încă mai sunt în mine”, a declarat Oana despre ritualurile satanice la care era obligată să ia parte şi să facă lucruri împotriva voinţei ei.

Preluare dupa http://www.cancan.ro

Lasati un raspuns