Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Afise socante lansate de Biserica – Fecioara Maria, cu testul de sarcina in mana

O reclama care o infatiseaza pe Fecioara Maria tinand in mana un test de sarcina starneste un val de controverse, mai ales ca afisele au fost lipite cu putin timp inaintea Craciunului.
O biserica din Noua Zeelanda promoveaza afisul, socand toata comunitatea de credinciosi, noteaza Daily Mail.#
Imaginea Fecioarei Maria, care tine in mana un test pozitiv de sarcina si pare foarte ingrijorata, a starnit mare valva printre enoriasii de la “Sfantul Matthew in oras”, din Aukland, Noua Zeelanda.

Biserica a lansat campania pentru a evita “sentimentalismul si banalitatea” Sarbatorilor.

“Este real. Craciunul este real. Este vorba despre o sarcina reala, o mama reala si un copil real. Este vorba despre o neliniste reala, curaj si speranta. In ciuda oricarei premonitii, descoperirea Mariei a fost socanta cu siguranta. Maria era necasatorita, tanara si saraca. Sarcina i-ar fi schimbat viitorul”, a justificat Glynn Cardy, vicarul bisericii.

fecioara Maria

“In acest an speram sa reusim acest lucru cu ajutorul unei imagini si fara cuvinte. Va incurajam sa fiti generosi cu cei care sufera, sa dati si strainilor din ceea ce aveti si sa fiti preocupati de cei din jurul vostru”, mai precizeaza reprezentantul bisericii.

Nu este insa prima oara cand biserica din Auckland starneste controverse cu o campanie. In 2009, un afis ii arata pe Fecioara Maria si Iosif in pat, unul langa celalalt, insotiti de mesajul “Bietul Iosif, e greu sa urmezi dupa Dumnezeu”.

fecioara Maria

Preluare dupa http://www.ziare.com

Lasati un raspuns