Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Din secretele civilizatiilor: Horoscopul Celtic si cele 13 zodii totemice

Poporul Celtic avea o conexiune puternica cu natura si lumea animalelor. De aceea, Zodiacul Celtic reprezinta fiecare semn printr-un animal totemic.
Cerbul (24 decembrie – 20 ianuarie)

In Zodiacul Celtic, persoanele reprezentate de Cerb au idealuri si aspiratii inalte. Ele nu pot fi abatute de la calea lor si sunt firi rabdatoare si perseverente ce isi savureaza triumful. In momentele cand ceilalti au renuntat de mult, Cerbii isi fac drum printre obstacole. Sunt caractere mandre si nobile. Ei cred in suprematia adevarului.

Pisica (21 ianuarie – 17 februarie)

Agera la minte si spirituala, Pisica din Zodiacul Celtic poseda si ceea ce noi numim un “al saselea simt”. Are o viziune unica asupra lumii, este inovatoare, foarte creativa si poate chiar soca uneori prin simtul ei artistic. De asemenea, poseda si o latura sensibila extrem de dezvoltata, fiind, din nastere, o fire umanitara. Desi pare uneori cu “nasul pe sus”, veti observa ca are doar intentii bune.

Vipera (18 februarie – 17 martie)

Nativii din Zodiacul Celtic nascuti sub semnul Viperei sunt curiosi din fire si se intreaba mereu cum functioneaza Universul si oamenii care ii inconjoara. Sunt, de asemenea, comunicatori innascuti si pot fi extrem de persuasivi daca isi doresc. Firi spontane si imprevizibile, sunt destul de flexibili, insa pot fi extrem de incapatanati in momentul in care sunt obligati sa faca un anumit lucru.

Vulpea (18 martie – 14 aprilie)

In Zodiacul Celtic, nativii din semnul Vulpii sunt niste persoane ce poseda o forta de nestapanit. Nu sunt absolut deloc rusinosi si va pot purta in aventuri nebanuite. Extrem de energici si curajosi, au un spirit rebel. Sunt povestitori foarte talentati deoarece isi transforma propriile experiente in pilde. Fideli, sunt cei mai buni prieteni pe care cineva si-i poate face.

Taurul (15 aprilie – 12 mai)

Puternic, iubitor si stabil – asa este Taurul din Zodiacul Celtic. El este cel mai bun umar pe care sa plangi atunci cand esti necajit si un extraordinar sfatuitor, mai ales la capitolul relatii. Deoarece acesti nativi sunt foarte intuitivi, pot fi perceputi ca niste persoane emotionale. Stiu cum sa pastreze un secret si sunt demni de incredere in orice moment.

Calutul de mare (13 mai – 9 iunie)

Calutul de mare din Zodiacul Celtic este un caracter flexibil si plin de resurse. Nativii din aceasta zodie sunt inteligenti si au o memorie extraordinara. Sunt greu de urmarit deoarece sunt energici si ofera mai multe informatii in acelasi timp. Se adapteaza usor la orice mediu datorita carismei pe care o poseda si ofera afectiune din plin persoanelor dragi!

Pitulicea (10 iunie – 7 iulie)

In Zodiacul Celtic, Pitulicea este asociata cu starea de bine. Persoanele din acest semn sunt mereu cu zambetul pe buze si aduc prospetime in cercul lor de prieteni. De asemenea, ele sunt motivate si lucreaza foarte bine in conditii de stres. Au integritate morala si un acut simt al raspunderii. Pitulicea cauta neincetat echilibrul in viata.

Calul (8 iulie – 4 august)

Exuberant, expansiv si puternic, Calul din Zodiacul Celtic este o fire competitiva, si pe buna dreptate. Nu numai ca este talentat, dar poseda si increderea de care are nevoie pentru a reusi. Caii sunt aparitii de exceptie, au un sarm de invidiat si sunt extrem de sociabili. Sar imediat in ajutorul celor dragi si au potential de conducator.

Somonul (5 august – 1 septembrie)

In Zodiacul Celtic, Somonul este o fire plina de inspiratie, de viziune, cu o perspectiva visatoare. Poseda o intuitie iesita din comun, insa nu se lauda deloc cu acest lucru. Nativii nascuti sub acest semn devin artisti, poeti sau vizionari. Profunzimea de care dau dovada ii face sa devina introspecti, insa numai asa isi pot pastra capacitatea de a vedea lumea cu alti ochi. Au idei stralucite si unice.

Lebada (2 septembrie – 29 septembrie)

Caracter evoluat din punct de vedere spiritual si foarte elocventa in exprimare, Lebada din Zodiacul Celtic vede frumusetea acolo unde altii nu o pot percepe. In relatii, ea este extrem de pasionala si sincera. Atenta la detalii si plina de idei bune, ea stie cum sa duca la capat cu succes orice isi propune. Este receptiva la nou, organizata, are bun gust si o perspectiva inedita de a vedea lucrurile.

Fluturele (30 septembrie – 27 octombrie)

O persoana extrem de sociabila, Fluturele din Zodiacul Celtic nu pierde niciodata legatura cu prietenii sai. Ii place sa viseze, sa-si exprime in mod liber ideile si convingerile si sa se sfatuiasca impreuna cu persoanele la care tine. Fluturii aduc mereu o stare de buna dispozitie datorita caracterului lot vesel si magnetic. Nu judeca oamenii inainte de a-i cunoaste.

Lupul (28 octombrie – 24 noiembrie)

Lupul din Zodiacul Celtic are un puternic simt al raspunderii si face rareori compromisuri, insa este in acelasi timp un caracter neinfricat si curajos. Pentru persoanele la care tine nu se da niciodata inapoi de la nimic. Lupii au un caracter impecabil si sunt oameni onorabili. Vointa de fier ii ajuta sa ajunga departe si vor sustine o cauza doar atunci cand cred cu adevarat in ea.

Soimul (25 noiembrie – 23 decembrie)

In Zodiacul Celtic, persoanele nascute sub semnul Soimului sunt adeptele intelepciunii si tin intotdeauna sa isi impartaseasca cunostintele cu oamenii ce le inconjoara. Nativii acestui semn sunt filantropici si extrem de generosi, avand un simt al echilibrului demn de invidiat. Sunt deschisi la tot ceea ce este nou si raman integri in orice situatie.

Preluare dupa http://www.garbo.ro

Lasati un raspuns