Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cum e sa faci sex in biserica?

Cum e sa faci sex in biserica?

Nu ni se permite sa facem sex oriunde, dar unele locuri sunt mai tentante decat altele si au un farmec aparte. Hai sa facem o calatorie in lumea deliciilor interzise, in locuri interzise…

Locuri sfinte
De obicei este vorba de o biserica. Nu se cuvine sa facem sex intr-o biserica, este de la sine inteles. Cu toate acestea, locul starneste imaginatia si este primul loc de care ne vom ocupa in cercetarea noastra. In antichitate, loc sfant inseamna de multe ori locul sau zona apropiata de un obiect, o statuie sau o cladire. Acest loc era un punct de sacrificiu, inchinare si rugaciune, dar diferit de la cultura la cultura. Templul lui Salomon din Ierusalim este pe de o parte cel mai sfant loc de pe pamant dar, pe de alta parte, este un abator si o piata.
In general, exista intotdeauna ceva misterios, mistic si de neinteles legat de locurile sfinte. Painea se transforma in trupul lui Iisus si vinul in sangele sau, pe care crestinii apoi o mananca, respectiv il beau.
Dionysos a fost rupt in bucati si mancat, dar apoi a inviat ca simbol al noilor forte ale naturii. Lucruri ciudate, crude si misterioase se intampla in locurile sfinte. Este un mister care atrage oamenii. Cei care cred in energie spun ca aceste locuri sunt special alese si ca radiaza o energie puternica. Acest lucru poate juca un rol important si in viata sexuala, in special pentru conceptie. Exista un anumit fel de pace in locurile sfinte pe care oricine o poate simti.
Interzicerea sexului in biserica
In realitate, nu am auzit inca de o interdictie privind un anumit tip de comportament sexual in locurile sfinte. In orice caz, este cel putin un subiect tabu.
Avand in vedere ca sexul nu este cea mai dorita distractie pentru catolici, este logic sa nu faci sex intr-o biserica si cei mai multi oameni sunt crescuti cu aceasta credinta. Cu toate acestea, intrebarea ramane daca locul ar fi profanat printr-un astfel de act si de ce nu ar trebui sa facem sex intr-o biserica, capela, moschee etc. Daca sangele circula si prin locurile sfinte, oamenii se nasc si mor acolo (simbolic), daca fac comert acolo (literal) si daca se bucura de diferite evenimente (concerte), de ce oamenii resping gandul de a face sex intr-o biserica?
Biserica catolica are un raspuns simplu, atitudinea fata de corp si sexualitate se bazeaza pe o credinta ce induce sentimentele de pacat si vina. Daca poti depasi acest obstacol, este probabil mai usor sa te imaginezi facand sex intr-o biserica deoarece, repet, nu este interzis, asa cum se intampla in locurile publice.
Daca esti singur cu ceea ce crezi, fie ea credinta in Dumnezeu, alti dumnezei, energii, extraterestri, ingeri, stramosi etc. esti raspunzator doar in fata lor si doar ei pot sa iti interzica anumite lucuri.
Te-ai gandit vreodata sa faci sex in biserica?
In general, exista ceva misterios, mistic si de neinteles legat de locurile sfinte
Caracterul erotic al locurilor sfinte
Majoritatea dintre voi probabil va intrebati de ce oamenii ar face sex intr-un loc in care pot insulta membrii bisericii, unde exista riscul de a raci, unde un barbat crucificat si plin de sange se uita la tine? De parca nu ar exista alte locuri mult mai potrivite. Bineinteles ca sunt, dar bisericile si alte locuri sfinte au si o puternica incarcatura erotica, ce depinde de fiecare in parte. Acesta e doar un fel de a intelege lucrurile, pentru ca exista si oameni care raman reci in fata unei astfel de probleme.
O persoana trebuie sa fie introdusa in lumea simbolismului pentru a se putea obisnui cu ideea si pentru a avea o atitudine fata de acest lucru. Prin ingenunchierea pe podeaua rece a bisericii, prin atitudinea de supunere in fata Fecioarei Maria, lui Iisus sau orice alta forta supranaturala. Apoi, conceptia, relatia dintre Maria Magdalena si Iisus, senzatia de furnicaturi in stomac din cauza mirosului de tamaie si smirna, misticismul ritualurilor, sunt lucruri care fac usor de imaginat o orgie generala in onoarea lui Dumnezeu. Vorbind despre intalniri sexuale in confesional si avand sentimentul ca esti gol in fata lui Dumnezeu, ca acesta iti poate vedea sufletul, precum si sub haine. Nu stim niciodata ce poarta preotii sub hainele lor de slujba, sau calugaritele, daca poarta lenjerie. Toate acestea au o mare incarcatura erotica.
Indraznesc sa spun ca daca nu stabilesti o relatie erotica cu Dumnezeu, credinta ta este slaba. Avand in vedere ca in general Dumnezeu este un barbat, catolicii au lansat-o imediat pe Fecioara Maria, si ce poate fi mai erotic decat o femeie care a nascut, are talia la fel de subtire ca inainte de sarcina si este in continuare virgina? Cei care deschid ochii vad o abundenta erotica in biserici si alte locuri sfinte. Cel mai bun sex este cel binecuvantat de Dumnezeu, lucru ce se poate intampla (desi Dumnezeu este pretutindeni) numai in locurile sfinte.
Preluare dupa http://www.sexgen.ro

Lasati un raspuns