Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Placerea este dreptul tau din nastere

Natura ne-a dat organele sexuale, hormonii si dorinta de a face sex. Avem capacitatea de a avea fantezii, de a ne gandi la sex. Este dreptul nostru din nastere sa avem cea mai mare placere sexuala pe care o putem experimenta.
Poti alege sa te bucuri de tot potentialul tau sexual sau poti alege sa te abtii. Si, bineinteles, poti alege orice intre acestea doua.
Tu si numai tu esti responsabila pentru cat de multa placere ai. Nu partenerul tau este cel responsabil. Daca pastrezi idei despre ce ar trebui si ce nu ar trebui cand vine vorba de sex, care iti limiteaza capacitatea de a simti placere, este timpul sa renunti la ele. Dintr-o anumita perspectiva, mintea poate fi cel mai mare organ sexual sau cel mai rau inhibitor al placerii corporale.

Daca esti curioasa intr-un mod deschis despre ciclul raspunsului tau sexual si iti dai permisiunea sa simti placere, te vei deschide unor noi lumi. Daca iti inchizi deschiderea ta naturala prin asteptari false si credinte limitate, capacitatea ta pentru placere se diminueaza. Sa detii controlul asupra placerii tale sexuale iti da putere si te elibereaza in moduri care se extind dincolo de dormitor.

Preluare dupa http://www.sexgen.ro

Lasati un raspuns