Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

EUROINS România a despăgubit Parohia Sf. Pantelimon. Compania a oferit Bisericii o nouă asigurare

EUROINS România a virat Parohiei Sf. Pantelimon suma aferentă despăgubirii în urma incendiului care a avut loc în data de 9 ianuarie a.c. De asemenea, compania a oferit Parohiei o poliţă de asigurare cu titlu gratuit pentru Biserică şi bunurile aferente acesteia. Suma asigurată este de aproximativ 2,5 mil. lei, iar valoarea poliţei este de 2.500 de lei.
„Am promis că vom face tot posibilul pentru ca acest caz să fie soluţionat cât mai rapid şi am reuşit să facem constatarea, evaluarea şi viramentul banilor în aproximativ o săptămână. Suntem bucuroşi că prin sprijinul nostru enoriaşii se vor bucura din nou de acest deosebit lăcaş de cult”, a declarat Iulius Alin BUCŞA, Director General al EUROINS România.

„Suntem mulţumiţi că am primit tot sprijinul necesar refacerii Bisericii şi că acum avem şi o nouă asigurare. Noua poliţă acoperă integral valoarea Bisericii şi ne-a fost oferită de compania EUROINS”, a declarat Marian CONSTANTINESCU, Preotul Paroh al Bisericii Sf. Pantelimon.

Pe lângă poliţa de asigurare oferită cu titlu gratuit Parohiei Sf. Pantelimon, compania EUROINS România va rămâne aproape de Biserică şi prin acte de sponsorizare.

„Cazul Bisericii Sf. Pantelimon şi declaraţiile Părintelui Paroh nu fac altceva decât să readucă în atenţia publică importanţa conştientizării riscurilor şi nevoia de a-ţi asigura nu doar locuinţa, ci şi bunurile, utilitatea unei asemenea măsuri fiind incontestabilă”, a completat liderul EUROINS România.

EUROINS România a subscris în anul 2011 peste 310.000 de poliţe pentru clădiri (persoane fizice şi juridice), reprezentând un număr semnificativ de asiguraţi noi în portofoliul non-auto. S-a înregistrat astfel un volum de prime brute subscrise mai mare cu aproximativ 350% faţă de anul precedent pe acest segment. Dezvoltarea portofoliului non-auto reprezintă de altfel unul dintre obiectivele esenţiale în strategia de dezvoltare a companiei.

Lasati un raspuns