Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Sf Agheu şi clopotarii naibii

Că tot l-au pomenit zilele astea calendarele bisericeşti pe Sf. Agheu, prorooc în cetatea Ierusalimului B.C., doresc să prorocesc pe această cale, tuturor clopotarilor ce duminica la ora 7 dimineaţa nu au somn ca restul oamenilor normali, să vă aducă Sf. Agheu bucurii, obuze şi o clopotniţă în cap!

Băi, ăştia cu biserici în mijlocul blocurilor, voi nu sunteţi normali. Voi aţi rămas înrădăcinaţi în tradiţia aia cretină cu “dă în clopot că vin turcii” sau “trezeşte iobagu să vină la slujbă”.
Idioţi cu sutane bisericeşti, în prezent omul lucră ca un sclav pe plantaţia NWO între 48 şi 60 de ore pe săptămână. Iobagul de la oraş vrea să se odihnească în ziua a 7-tea, precum a făcut bunul Dumnezeu. Dar voi nu, pulelor cu bărbi. Voi trageţi de clopotul ăla din turlă, duminica la ora 7 dimineaţa, de nu vă mai opriţi. Şi nu e doar părerea mea, de orăşan prost cu biserică între blocuri, smuls din dulcele somn de ziua a 7-tea. Toţi oamenii care muncesc de luni până vineri-sâmbătă, avem aceiaşi părere. Şi în caz că la ora 7 nu ai reuşit să mă trezeşti de tot, că am alunecat în dulcele somn odihnitor, tu începi iarăşi la ora 7 juma. Să fii sigur că n-am adormit iar. Apoi la 8, 8 juma şi tot aşa până la 11, când îţi aduni cârdul de babe la slujbă, şi care demult au asurzit, nemernic prăşitor de snoave cu chinul iadului şi clocotul cazanului!
Într-o zi vor muri şi babele tale surde, cele 3 ce-ţi calcă pragul bisericii dintre blocuri, şi atunci la cine-n chiloţii tăi o să mai tragi de funia clopotului? Că eu n-am să-ţi calc pragul bisericii tale de cartier decât probabil cu un agheu, să mă ierte Sfântul mucenic cu acelaşi nume de armă. Numa de ciudă că mă treziţi în fiecare duminică dimineaţă, la 7, la 8, la 9 şi la 10, de parcă alt lucru mai bun n-am ce face dimineaţa, decât să vă ascult pe voi decrepiţilor cum trageţi ca surdo-muţii de clopote toată bunătatea de sfântă zi de odihnă, mă antisocialule cu sutană.
Da, mă va pedepsi Jesus Christ şi Lord Vader, mă doare la banană, dar ţie îţi urez un Sfânt Agheu fericit. De 400 de kilotone cu uraniu sărăcit, direct pe turla bisericii în care îţi ţii instrumentul de tortură… Parcă îl şi văd pe clopotar, în fiecare zi de duminică dimineaţă în chiloţi, satisfăcându-se şi trăgând de sfori şi cu bale la gură, fericit în indolenţa lui de parazit social, cum râde ca un cretinoid că ne fute la noi somnul de dimineaţă!

http://curcubeni.blogspot.com

Lasati un raspuns