Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Starețul unei mânăstiri din Milano a plătit doi copii pentru perversiuni sexuale

Un bărbat a fost reținut miercuri seara de polițiști sub învinuirea că a întreținut relații sexuale cu minori. Suspectul stătea în casa unor rude din județul Constanța care au spus că individul este călugăr la o confrerie din Milano, Italia.
Totul a ieșit la iveală astăzi, când cei doi minori din Tortomanu, județul Constanța, cu vârste de 14 și 17 ani, s-au lăudat că au bani de la călugăr și au povestit în școală colegilor cum au procedat ca să facă rost de bani. Laudele lor au ajuns la urechile unui profesor care a alertat Poliția.
Suspectul, Nicolae Sima (34 de ani) le-a declarat oamenilor legii că este stareț la mânăstirea Sfântul Nicolae din Milano și că se află în concediu, în vizită la rude. Călugărul și-a recunoscut fapta și a spus că regretă ce a făcut. El a mai afimat că a absolvit Teologia în anul 2006 și că pentru o perioadă scurtă de timp a fost starețul unei mânăstiri din comuna 23 August. Polițiștii încearcă acum să afle dacă susținerile sale se confirmă, dacă este într-adevăr stareț și dacă a mai comis fapte similare.

Sima a fost dus pentru audieri la sediul Parchetului Medgidia.

Preluare dupa http://www.adevarul.ro

Lasati un raspuns