Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Lista magica, umbra lucrurilor care ar putea fi

Din copilarie visam la o viata fericita, plina de iubire si dragoste. Vrem sa avem relatii perfecte, sa ne gasim jumatatea sau sa avem o familie care corespunde tuturor cerintelor noastre. Vrem ca printul sa soseasca pe un cal alb si sa ne ceara in casatorie.
Dar astfel de dorinte tin putin. Visele sunt efemere, anii trec, iar viata ne schimba modul de gandire. Daca in copilarie ceream o idila ca in basme, acum vrem doar sa fim fericite. Exista femei care renunta la idealurile lor, cerand de la destin doar un strop de iubire.

Visele nu se schimba, noi uitam de ele
Lista magica, idealuri si planuri asternute pe hartie

Am dat vina pe soarta, am blestemat trecutul, am mintit prezentul si am ignorat viitorul. Ne-am conformat cu ceea ce aveam si am uitat sa mai visam. Am uitat cum e sa iti cladesti o viata cu ochii deschisi, sa iti colorezi lumea si sa fii fericita. Am uitat sa speram si sa asteptam. Timpul a trecut pe langa noi, luand cu el si visele noastre, lasandu-ne goale pe interior. Asa ca ne-am conformat cu ceea ce aveam, ne-am format o lume a nostra in care spunem ca suntem fericite. Si poate ca suntem. Dar de ce sa nu cerem mai mult de la noi?

Am renuntat la a ne desena in fata ochilor visele si la a scrie pe hartie planurile de viata. Am uitat sa iubim cu toata inima si sa ne hranim cu dragoste. Am uitat sa iertam si sa mergem mai departe, lasand grijile in spate. Am uitat ca dorintele pot deveni realitate.

Lista magica, vise scrise de mana

Lista magica, vise de-o viata

Stiu ca suna ciudat, dar viata noastra ar trebui asternuta pe hartie. Fiecare clipa ar trebui sa aiba propriul sau moment de glorie, in care fericirea atinge cote maxime. Problema noastra este ca nu mai stim sa ne mai bucuram cu adevarat de intamplarile din viata noastra. Exista situatii pe care le asteptam de-o viata, ne dorim sa se intample, visam amanuntit fiecare reactie pe care o avem si, cand suntem in fata lor, incremenim. Nu stim sa reactionam, sa zambim, sa ne exteriorizam.

Lista magica este un ajutor al subconstientului de a nu uita visele noastre importante. Forta unei astfel de liste depinde de nivelul de constientizare si de puterea noastra de concentrare. Imagineaza-ti viata in trei sfere, in care sunt incluse trecutul, prezentul si viitorul. Incearca sa acorzi importanta fiecarei sfere si sa te concentrezi asupra acestora in mod egal.

Lista magica, un jurnal al viselor

Invata sa iti colorezi viata cu imaginatie si, cel mai important, viseaza pentru a putea spera la mai mult. Nu trebuie sa ne conformam cu ceea ce avem, ci este important sa avem aspiratii si idealuri pentru a ne depasi starea spirituala. Nu iti face griji pentru visele naruite pentru ca acestea nu sunt niciodata la voia intamplarii. Ele sunt doar o piesa mica dintr-un joc de puzzle, un capitol dintr-o poveste lunga numita viata.

Realizeaza un jurnal al viselor, in care iti asterni toate dorintele si, din cand, rasfoieste-l pentru a iti aminti care sunt lucrurile care te fac fericita si ce anume vrei de la viata. Aminteste-ti sa visezi cu ochii deschisi, sa iti pictezi lumea in culori stiute doar de tine si sa aduci fericire in viata ta. Pastreaza-ti visele vii si nu uita ca uneori, pentru ca un vis sa se implineasca, e suficient sa il ai.

Preluare dupa http://www.kudika.ro

Lasati un raspuns