Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cum se pregăteşte un milionar de sfârşitul lumii! Şi-a umplut casa de lingouri şi de ceasuri de zeci de mii de euro!

Cornel Tăbăcaru este un milionar cu gusturi fine. El este unul dintre puţinii care şi-au cumpărat deja bilet pentru a se urca pe “noul Titanic”.
Tăbăcaru are 60 de ani şi se află în Top 300 Capital, iar averea lui este evaluată la 50 de milioane de euro. Nu dă banii pe maşini scumpe, dar are o mare pasiune: colecţionează ceasuri. Tăbăcaru are o colecţie impresionantă de orologii a cărei valoare depăşeşte 1,5 milioane de euro. Ca orice milionar, este excentric şi s-a “abonat” la noua modă a oamenilor cu bani: nu îşi mai ţine banii la bancă, ci a cumpărat lingouri de aur pe care le depozitează în casă. Acesta nefiind singurul motiv. El deja glumeşte cu prietenii despre un eventual haos mondial şi spune că a început să facă provizii. Strânge biscuiţi, iar aurul pe care îl are în casă speră că îl va folosi ca mondeă de schimb, dacă va reuşi să supravieţuiască unui eventual cataclism pe Terra.


“Fac parte dintr-un club al colecţionarilor de ceasuri. Nu e vorba numai de pasiune ci şi o investiţie. Colecţionarea de ceasuri e o afacere mult mai profitabilă decât imobiliarele. Eu am o colecţie de ceasuri care valorează aproape 1 milion şi jumătate de euro, în timp ce un apartament de rogi parcă de el să îl vinzi şi mai scazi şi la preţ. Am nişte ceasuri care în scurt timp îşi vor tripla valoarea. În România doar două persoane mai cunosc pasionate de ceasuri: pe domul Videanu şi pe Vasile Turcu. Cel mai scump ceas al meu costă 250.000 de euro.”, a spus Cornel Tăbăcaru la CANCAN TV

Preluare dupa http://www.cancan.ro

Lasati un raspuns