Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

O catedrala, 55.000 de LED-uri si un festival. Spectaculos!

Festivalul Luminii din Belgia are loc in fiecare an la Ghent. Ca si in editiile precedente foarte multi oameni s-au imbulzit sa vada cum arata anul acesta cea mai luminata cladire din lume.
Ghent este orasul care a primit foarte de curand vizita a aproape jumatate de milion de turisti curiosi, veniti special sa viziteze o catedrala construita din lemn si decorata cu peste 55.000 de LED-uri.
Festivalul are rol publicitar si scoate in evidenta o afacere de familie veche de aproximativ 80 de ani. Dupa cum probabil banuiti afacerea este legata de productia de corpuri de iluminat, iar acest festival promoveaza din plin toate produsele companiei.

Asadar, in fiecare an, firma de corpuri de iluminat construieste o cladire din lemn pe care o orneaza cu foarte multe becuri (in general LED-uri). Anul acesta „cladirea” a luat forma unei catedrale, iar firma Luminaire De Cagna a reusit sa se intreaca pe sine.

Inalta de peste 28 de metri, construita in stil roman, cladirea a fost decorata cu peste 55.000 de LED-uri colorate care au luminat foarte puternic pana tarziu in noapte. Ceea ce este aproape incredibil este faptul ca pentru tot acest eveniment s-au consumat doar 20 de kWh, adica tradus in bani, undeva la aproximativ de 20 de lei.

Aceasta performanta a scos bineinteles in evidenta calitatea si fiabilitatea produselor oferite de aceasta firma, avand astfel un prilej foarte bun de a-si promova produsele.

Preluare dupa http://www.yuppy.ro

Lasati un raspuns