Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Osanalele lui Lupu Patriarhului KGB

,,Patriarhul este un pastor foarte luminat şi activ în punerea în aplicare a misiunii sale, care contribuie benefic asupra fortificării înţelegerii reciproce între popoare, renaşterii valorilor creştine şi a moralităţii, care este atât de necesară oamenilor în aceste vremuri dificile”, a declarat Marian Lupu despre patriarhul bisericii KGB de la Moscova, transmite Romanian Global News.
Fiind singurul demnitar strain prezent la festivitatea împlinirii a trei ani de la întronizarea Patriarhului  Kiril, președintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu, a dat dovada unei maxime obediente fata de biserica ocupantului din Basarabia.
Lupu s-a mai si laudat declarand că era de datoria lui de a reprezenta la aceste manifestari pe ortodocşii din Republica Moldova, care fac parte din parohiile parte a Patriarhiei Moscovei, se arată în comunicatul Președinției de la Chisinau.

Seful interimar  de peste Prut a continuat sa bata campii exprimand recunostinta  pentru vizita în Republica Moldova a Patriarhului, menţionând că ,,aceasta a influențat benefic din toate punctele de vedere starea spirituală a societăţii din țara noastră”!!!!

La ceremonie au mai participat şeful adjunct al Administrației Prezidențiale, Alexandru Beglov, prim-vicepreşedintele al Comitetului pentru afaceri externe din Duma de Stat, Leonid Slutsky, precum și ambasadorul Republicii Moldova la Moscova, Andrei Neguța.

Lasati un raspuns