Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Sticle cu vin de împărtăşanie furate dintr-o comună din Argeș

Mai mult sticle cu vin de împărtăşanie, bani din cutia milei şi obiecte de cult au fost furate dintr-o biserică din comuna argeşeană Negraşi.
Autorii furtului, doi tineri în vârstă de 18 şi, respectiv, 30 de ani, au fost identificaţi şi sunt acum cercetaţi pentru furt calificat.
Preotul paroh din satul Bârlogu a sesizat infracţiunea luni, chiar înainte de începerea slujbei, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, comisar-şef Dănuţ Dinu.
“La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Rociu, care a efectuat cercetări, stabilind că autori necunoscuţi au sustras din incinta bisericii un potir, trei linguriţe şi suma de 170 de lei aflată în cutia milei, precum şi nouă sticle de vin bisericesc, prejudiciul total fiind de circa 1.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Dănuţ Dinu.
Bunurile sustrase au fost recuperate integral de la cei doi hoţi, pe numele lor fiind întocmite dosare de cercetare penală pentru furt calificat.

Sursa: antena3.ro

Preluare dupa http://www.business-forum.ro

Lasati un raspuns