Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Expozitie de Sf. Valentin la Bruxelles: Messages by BODO

24 de ore pe ceas, în data de 14 februarie 2012, ziua Sfântului Valentin. Atât va avea la dispoziţie artistul George Bodocan pentru a crea o expoziţie de o seară la Galeria Artists with Attitude din Amsterdam, în cadrul proiectului Go-Go 24 transmite Mioara Pitut pentru Romanian Global News.
Messages by BODO este conceptul pe care George Bodocan îl propune pentru rezidenţa sa blitz de 24 de ore, în care va crea desene şi instalaţii.
Mesajele lui Bodo derivă dintr-un parcurs creator plin de spontaneitate şi improvizaţie, bazat pe dezvoltarea limbajului şi a experienţelor artistice accumulate între 2010 şi 2011. Messages by BODO vorbesc despre dragoste şi clişeele iubirii şi vor putea fi văzute numai marţi, 14 februarie 2012.
Născut la Alba Iulia, în 1979, George Bodocan trăieşte şi creează la Paris. A explorat în ultimii ani partea de performance audio şi video, atât în creaţiile sale cât şi pentru reportajele televiziunii publice, fiind şi corespondentul TVR Cultural la Paris.
George Bodocan se defineşte drept un vizionar călător prin viaţă, aflat la intersecţia trecutului cu prezentul şi viitorul imediat, un artist care crede în relaţiile umane bazate pe comunicarea prin artă.
Institutul Cultural Român la Bruxelles sprijină prezenţa artistului la galleria Artists with Attitude din Amsterdam şi invită publicul iubitor de artă să vadă Mesajele lui Bodo.
Adresă: AWA Gallery, Overtoom 301,1054 HW Amsterdam
Marţi, 14 februarie 2012, ora 19:00

Detalii despre proiectul de rezidenţiat artistic GO-GO 24 sunt disponibile la adresa: www.artistswithattitude.nl

Lasati un raspuns