Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Horoscopul Italian al Iubirii pentru 2012

Horoscop Italian, Horoscopul Italian al iubirii pentru 2012Ziua in care te-ai nascut reprezinta prima modalitate de a face cunostinta cu universul si contine totodata o anumita cantitate de informatie despre anul in curs. Afla care sunt previziunile lui 2012 in iubire din perspectiva Horoscopului Italian:
Numerele nu sunt pura coincidenta in horoscopul italian, mai ales daca vorbim de numerele sub al caror patronaj ne-am nascut. Ziua in care te-ai nascut reprezinta prima modalitate de a face cunostinta cu universul si de a te integra in el. Totodata, poate contine o anumita cantitate de informatie si previziune despre anul in curs. Intr-un articol anterior, iti prezentam care sunt cele cinci tipologii ale horoscopului italian si cum se calculeaza acestea. Afla care sunt previziunile lui 2012 in iubire si in relatiile cu partenerul de viata din perspectiva Horoscopului Italian:

Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 – Tipologia A1

Cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 -Tipologia A2

Cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 – Tipologia A3

Cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 – Tipologia D4

Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 – Tipologia E5

2012 pentru cei apartinand Tipologiei A1 (Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31)

Energie pozitiva, satisfactii si impliniri pe plan personal!

Pentru cei nascuti sub influenta acestor zile de nastere, 2012 va fi un an plin de energie pozitiva, satisfactii si impliniri pe plan personal. Anul in curs ascunde numeroase si ample posibilitati de imbunatatire a relatiilor de iubire, dar si de evolutie a lor. Nivelul de pasiune si de romantism, combinat cu circumstante neasteptate prin prisma carora vei fi nevoita sa iei unele decizii decisive pentru destinul tau in urmatorii ani, va inzestra anul in curs cu adrenalina, surpriza si suspans.

In panza unor circumstante, altele decat cele pe care le prognozezi, vei fi cu siguranta surprinsa de turnura pe care o iau lucrurile. Multi dintrei cei care si-au pierdut speranta in iubire sau s-au resemnat fara ea, vor invata o lectie frumoasa si neasteptata de viata. Foarte probabil ca vor intalni iubirea la jumatate de an. Pentru o mare parte din acesti nativi, 2012 este echivalent cu descoperirea fericirii si a prosperitatii sentimentale. Este o stare generala de bine care se va prelungi si in anii urmatori daca reusesti sa nu iei totul de-a gata. Lupta pentru a mentine aceasta legatura stransa si sudata cu partenerul de viata.

2012 pentru cei apartinand Tipologiei A2 (Cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27):

Transformari interioare, proiecte familiale si schimbarea statutului civil!

In 2012, surprizele in iubire nu sunt spectaculoase pentru cei apartinand Tipologiei A2, insa cu siguranta unele dintre ele se vor solda cu schimbari importante precum un inel pe deget, un nou statut civil sau poate un statut aparte precum cel de mamica/ tatic. 2012 va fi per ansamblu pentru acesti nativi un an armonios si echilibrat, un an in care se pun bazele proiectelor familiale sau se consolideaza altele noi.

Cum spunem, transformarile nu sunt spectaculoase la un nivel extern si sunt oarecum naturale si previzibile. Spectaculos este insa modul in care proiectiile interioare se concretizeaza in exterior. O schimbare totala va avea loc in ceea ce priveste modalitatea de vizualizare a acestor nativi asupra iubirii, a relatiilor si a emotiilor. Transformarea se produce in structura interioara a acestor nativi si chiar si a celor care nu sunt implicati intr-o relatie. Vei fi atrasa in relatiile cu acele personae care iti inteleg si iti impartasesc sentimentele, emotiile si sensibilitatea. Acum stii ce vrei si atragi exact ceea ce ai nevoie.

2012 pentru cei apartinand Tipologiei A3 (Cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28):

Maturitate, Responsabilitate si Armonie in iubire!

Daca pentru unii iubirea inseamna pasiune, dinamism si descatusare, pentru cei apartinand Tipologiei A3, iubirea aduce in 2012 mai multa maturitate si responsabilitate. Sunt unele mici dizarmonii in primavara lui 2012 si majoritatea tin de aspectele financiare gestionate financiar sau de gesturi gresit interpretate.

Daca nu sunt tinute sub control si sunt exploatate mai mult decat ar fi necesar, aceste aspecte ar putea degenera in conflicte suparatoare. Putin autocontrol si un strop de vointa pot face minuni insa… Ai de invatat o lectie (aceeasi lectie, o alta forma) la mijloc de vara. Vei descoperi ca iubirea inseamna si liniste si armonie, vei descoperi cum iubirea te poate face mai calm, mai intelegator si mai deschis catre celalalt. Iubirea vine uneori de-a gata, insa o relatie trebuie intretinuta. Daca nu esti indragostita sau tocmai ai incheiat/ vei incheia o relatie in 2012, ia-ti un scurt timp de repaus si pregateste-te pentru cateva luni de toamna fabuloase.

2012 pentru cei apartinand Tipologiei D4 (Cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29):

Stabilitate, exprimarea emotiilor si gasirea numitorului comun alaturi de partener!

Daca anii anteriori au fost zbuciumati si in permanenta schimbare, anul 2012 aduce un lucru pe care ti-l doresti mult si pe care va trebui sa inveti sa il dezvolti: stabilitatea. Iar stabilitatea la randul sau va veni la pachet alaturi de o viata frumoasa, “de trait” si de un partener care nu se va afla intotdeauna pe aceeasi lungime de unda cu tine. Un sfat: fa toate eforturile posibile pentru a te asigura ca intelegi nevoile si dorintele partenerului inainte de a te astepta ca acesta sa le anticipeze pe ale tale. Intelege ca sunteti diferiti si accepta ideea de “diferit”.

In prima jumatate a anului iti vei simti usor amenintata spontaneitatea si felul tau tumultos de a trai, insa in a doua jumatate a anului vei reusi sa imbini viata de familie cu proiectele individuale. Sunt anticipate vacante de neuitate in a doua jumatate a anului. Pentru acei nativi apartinand Tipologiei D4 si care sunt implicati intr-o relatie, vacantele lui 2012 sunt extrem de constructive atunci cand vine vorba de exprimarea emotiilor si de gasirea numitorului comun. Pentru nativii singuri, calatoriile reprezinta cuvantul cheie al lui 2012. Iubirea are toate sansele sa apara pe meleaguri straine.

2012 pentru cei apartinand Tipologiei E5 (Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30):

Purificare, rupturi, reinnoire si noi inceputuri!

Da! Vor fi schimbari drastice in stilul tau de viata alaturi de partenerul de viata pe care ti l-ai ales. 2012 aduce cu el purificare, renuntare si reinnoire. Pentru nativii apartinand tipologiei E5, 2012 se anunta a fi un an al deciziilor cu impact puternic. Totodata, 2012 constituie pentru acesti nativi deopotriva un an al tonifierii trecutului, dar si un an al noilor inceputuri. Indiferent de forma in care se va intampla acest lucru, va avea loc reconstruirea ta ca persoana. Relatiile care nu functioneaza sau se axeaza pe aspecte gresite sunt lasate in spate.

Despartirile sunt inevitabile pentru unii din acesti nativi. Acele relatii care supravietuiesc insa intemperiilor din toamna lui 2012 se vor fortifia si vor fi privite cu alti ochi si mai multa implicare de catre cei in cauza. Greselile sunt sterse cu buretele de ambele parti si relatiile se cladesc pe alte structuri, pe un alt nivel, mai solide ca niciodata. Emotiile tari si puternice nu te ocolesc in a doua jumatate a lui 2012, insa alegerile pe care le iei acum te vor ajuta sa eviti dezamagirile viitoare. Cel de-al doilea trimestru al lui 2012 va fi un an excelent din punct de vedere financiar si profesional. Iti va deschide noi orizonturi, iar pe fundalul acestor orizonturi apar noi sanse la iubire.

Preluare dupa http://horoscop.garbo.ro

Lasati un raspuns