Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Incredibila spovedanie a staretului Serafim, vedeta a unui film presarat cu scene de spanking: “M-a pus pe pat si mi-a dat cateva palme la fund”

Incredibila spovedanie a staretului Serafim, vedeta a unui film presarat cu scene de spanking: "M-a pus pe pat si mi-a dat cateva palme la fund"CANCAN prezinta imagini incredibile si “spovedania” halucinanta a staretului unui schit din judetul Arad, care relateaza cu lux de amanunte cum s-a harjonit cu un barbat in camera lui ticsita de icoane si cum a primit de la oaspetele sau chiar si o “bataita la fund”.

Finalitate. Desi monahul a sustinut in discutia cu reporterii CANCAN ca s-a suparat foarte tare pe musafirul sau, in imaginile postate pe internet el apare cu gura pana la urechi

Relaxati. Slujitorul Domnului, de gat cu tanarul blond, leganandu-se pe ritmurile unei melodii

“Lupta”. Tanarul l-a prins pe staret pe la spate si l-a doborat pe pat, razand in hohote

Trei filmulete postate zilele trecute pe internet arata o alta fata a vietii monahale, demonstrand ca si calugarii sunt oameni si au nevoie, din cand in cand, sa agate straiele preotesti in cui. Cele trei filme par a fi realizate in aceeasi zi, cel mai probabil vara trecuta, dat fiind faptul ca personajele sunt imbracate lejer – calugarul Serafim Hotea, staret al Schitului Sf. Ap. Petru si Pavel din localitatea Moneasa, judetul Arad, purtand o camasa vaporoasa, iar partenerul lui de nebunii, un tanar blond de aproximativ 25 de ani, avand pe el un sort si un maiou. Pus pe sotii, tanarul il fugareste pe staret prin incapere, in timp ce o a treia persoana filmeaza intreaga “distractie monahala”. In timp ce staretul sta intins pe pat, cu picioarele in sus, tanarul il tine pe acesta de membre si simuleaza un act sexual, tragandu-i si cateva palme la fund, asa cum vazuse el in filmele porno. Deloc deranjat de atitudinea tanarului, staretul nu are vreo reactie ferma, lasandu-se dus de val. In alte imagini, parintele Serafim apare intr-o scurta repriza de lupta corp la corp, simulata pe un pat din incapere, dar si tinandu-se de gat cu cel care mai devreme ii daduse palme la fund, leganandu-se pe ritmul unei melodii.
Contactat ieri de reporterii CANCAN, parintele Serafim a recunoscut ca el este cel care a incasat “bataita” in partea dorsala, insa a tinut sa precizeze ca intre el si masculul blond nu este nimic serios si ca nu a fost nimic mai mult decat ce a aparut pe internet. “Am auzit ca cineva a bagat filmele pe internet, ca m-a anuntat seful de post de aici, din Moneasa, ca le-a vazut si el. O sa depun reclamatie, ca sa aflu cine e autorul si pentru ca acesta sa plateasca. Nu e ceea ce credeti! A fost o simpla joaca. Pe Dragos (tanarul blond – n.r.) il stiam de ceva timp si a venit aici, la strand la Moneasa. L-am invitat la mine si a venit cu un prieten, cu George (cel care a filmat – n.r.). Era putin baut, era cu chef. Asa este, cum ati vazut si in film, m-a pus pe pat si a facut cateva gesturi nepotrivite. Eu chiar m-am impotrivit, dar el era baut! M-a pus pe pat si mi-a dat cateva palme la fund. M-a ispitit Diavolul. Dupa aceea a continuat sa ma fugareasca, ne-am trantit pe pat. La un moment dat, chiar i-am dat afara din casa”, a povestit staretul Serafim, in exclusivitate pentru CANCAN. Dupa o discutie telefonica de aproape jumatate de ora, in care a mentionat de mai multe ori ca ce s-a petrecut vara trecuta a fost un caz izolat, probabil incercari ale Domnului sau mana Necuratului, staretul schitului a acceptat ca imaginile surprinse in casa lui sa fie publicate de CANCAN, pentru a arata lumii intregi ca el nu a comis nimic deplasat.

La dreapta arhiepiscopului

Anul trecut, in iulie, Serafim Hotea a stat la dreapta Inaltpreasfintitului Timotei, Arhiepiscopul Aradului, care a sfintit biserica schitului din statiunea Moneasa. Piatra de temelie a fost pusa in urma cu trei ani, biserica fiind ridicata pe un teren donat bisericii, din banii unor credinciosi cu dare de mana.

Preluare dupa http://www.cancan.ro

Lasati un raspuns