Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

L-a lepădat de Satana

Supranumit “Satana”, deoarece avea 666 ca număr de înmatriculare al automobilului personal, considerat semnul diavolului, selecţionerul Victor Piţurcă (55 de ani) a fost avertizat de Victoria Blochina că acest număr demonic atrage energiile negative. Se pare Piţi că ar fi ţinut cont de sfatul lituanienei.
Frumoasa lituaniană Victoria Blochina, care susţine că a avut o relaţie sentimentală timp de 16 ani cu Victor Piţurcă, selecţionerul naţionalei de fotbal, şi cu care pretinde că are un copil, continuă să facă dezvăluiri picante despre relaţia ei cu cel supranumit “Satana”. Fosta balerină afirmă că a avut nenumărate discuţii cu Piţurcă pe marginea numărului 666, pe care acesta îl folosea pe plăcuţa de înmatriculare a maşinii personale şi care se regăsea în combinaţia de la numărul telefonului mobil, avertizându- l că trebuie să-şi schimbe imediat acest număr. “Era clar ca lumina zilei că lucrurile nu-i mergeau aşa cum ar fi vrut el. O ducea rău şi în plan fotbalistic, şi personal. I-am spus să renunţe la acel număr dezastruos, care atrăgea numai nenorociri! Niciodată nu a luat în derâdere sfaturile mele”, a declarat Vica în exclusivitate pentru Libertatea.

«Mi-a spus în vis tatăl meu mort»

Victoria a avut şi un argument puternic în faţa lui Piţi atunci când a purtat o astfel de discuţie cu el. “I-am zis ce mi-a transmis, într-un vis, tatăl meu, care este mort de cinci ani. Mi-a spus că Piţi trebuie să-şi schimbe acest număr pentru că nu-i va merge bine. L-am văzut pe Piţi că era îngândurat după ce i-am relatat aceste lucruri”, a mai explicat ea. Într-adevăr, Piţi ar fi ţinut cont de spusele frumoasei lituaniene: nu s-a mai îmbrăcat aşa de des în… negru, a renunţat la “automobilul diavolului”, dar şi la “numărul demonic” de la telefonul mobil. Iar acum, antrenorul speră să scape de blestem şi să ducă România la Campionatul Mondial de fotbal din 2014.

«Tatuajele aduc energii negative»

Cu o mare credinţă în Dumnezeu, Vica ne-a dat şi motivul pentru care nu-şi va face vreodată un tatuaj. “Orice semn făcut pe corp atrage de la sine energiile negative. Am citit mult pe această temă şi ştiu că lui Dumnezeu nu-i place ca oamenii să se însemneze”, a adăugat ea.

Preluare dupa http://www.libertatea.ro

Lasati un raspuns