Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Tratamentul sufletului: Terapia cu apa

Este cunoscut faptul ca terapia cu apa face minuni, multe boli fiind vindecate cu ajutorul acestei metode. Terapia cu apa este un tratament natural care ne ajuta sa ramanem sanatosi, sa ne curatam organismul si sa ne tinem corpul hidratat.
Cand ajungi acasa obosita dupa o zi de munca, primul lucru pe care il faci este sa bei apa. Intr-o zi torida de vara vrei doar sa bei apa pentru a te racori. Apa este o componenta foarte importanta a organismului nostru si chiar si a pamantului.
Tratamentul sufletului: Terapia cu apa

In ce consta terapia cu apa?
Terapia cu apa este o metoda simpla de a ramane sanatoasa fara a apela la medicamente. Aceasta nu doar previne anumite boli, ci si vindeca boli precum dureri de cap, hipertensiune, anemie, reumatism, obezitate, bronsita, sinuzita, artitra, tuse, astm, constipatie sau diabet.

In fiecare dimineata, imediat cum te-ai trezit, bea sase pahare de apa (1,5 litri) fara a te spala pe dinti, pe fata sau pe maini. Daca nu poti bea o cantitate atat de mare, atunci incepe cu 3-4 pahare pana cand te obisnuiesti.

Pentru ca terapia cu apa sa functioneze trebuie sa tii cont de anumite reguli:

Terapia cu apa, beneficii

– Evita sa consumi alcool seara;

– Nu manca dimineata inainte de a bea apa;

– Consuma doar apa curata, plata;

– Dupa ce ai baut, nu manca si nici nu bea absolut nimic timp de o ora;

– Tratamentul cu apa este o metoda sanatoasa, care functioneaza doar pe o perioada mai lunga de timp, insa rezultatele se pot observa din primele zile de la inceperea terapiei;

– In timpul tratamentului nu trebuie sa iei medicamente;

Beneficii in terapia cu apa:

– Ajuta la detoxifierea organismului;

– Curata tenul si ii ofera stralucire;

– Ajuta ca temperatura corpului sa ramana constanta;

– Ajuta la eliminarea toxinelor;

– Previne deshidratarea corpului;

– Studiile demonstreaza ca terapia cu apa vindeca boli precum hipertensiune (in o luna), constipatie (in o zi), diabet (in una sau doua saptamani), cancer (in o luna), informeaza Vegsochk.

Sfat: inainte de a incepe terapia cu apa, este indicat sa consultati un medic. Este important sa cunoasteti avantajele, dar si dezavantajele acestui tratament. Amintiti-va ca ce-i prea mult strica. Nu transformati terapia cu apa intr-o obsesie medicinala. Mentineti un echilibru al mintii si al sufletului si bucurati-va de apa.

Preluare dupa http://www.kudika.ro

Lasati un raspuns