Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Administratorul British Museum a descoperit o minune certificată în scrierile Bibliei

Una din cele mai impresionante poveşti biblice, considerată de atei fabulaţie, s-a dovedit a fi cât se poate de reală, în concepţia una din cei mai buni specialişti britanici.
Louise Schofield, administrator la British Museum, aflat într-o vizită în Etiopia, crede că a descoperit una din cele mai mari minuni care certifică ceea ce Biblia aminteşte în scrierile sale.
Arheologul crede că a dat peste una din cele mai mari mine de aur, menţionată în Cartea Sfântă ca aparţinându-i reginei Saba. Acesta a găsit un trunchi îngropat la 1,2 metri şi un craniu uman, care se aflau chiar pe teritoriul regatului reginei Saba, care în urmă cu 3.000 de ani s-a întins din Etiopia până în Yemen.

Mai mult, Schofield a descoperit mai multe indicii care arată că situl a fost un loc extrem de important în civilizaţia antică, dar şi o lespede de piatră pe care erau sculptate un soare şi o semilună.

“Ceea ce scrie în Biblie despre regina din Saba este adevărat. Aceasta a avut averi impresionante, dar mai presus de toate ea deţinea importante mine de aur, pe care noi le-am găsit în Etiopia. Acesta este încă o dovadă că Biblia este şi o carte istorică, ce prezintă date exacte şi sigure, de care nimeni nu ar trebui să se îndoiască”, a declarat arheologul, citat de Fox News.

Sursa: antena3.ro

Preluare dupa http://www.business-forum.ro

Lasati un raspuns