Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Whitney Houston, vizitată de Satana: “Diavolul mă bate şi îmi învineţeşte picioarele!”

Whitney Houston a trecut prin momente cumplite, la începutul anilor 2000. Vedeta era moartă de drogată mereu, purta un scutec pentru că făcea pipi pe ea şi susţinea că diavolul îi umple picioarele de vânătăi.
Sora lui Bobby Brown, Tina, a oferit un interviu publicaţiei americane National Enquirer, în care a povestit drama vieţii lui Whitney, care pare desprinsă dintr-un coşmar.
“Ne drogaserăm toată ziua, iar seara, când eram în pat şi râdeam necontrolat, Whitney a făcut pipi pe ea”, a povestit Tina. Apoi, vedeta a început să îşi pună scutece pentru adulţi, pentru momentele când avea astfel de probleme.Şi mai şocant a fost când fora fostului soţ al lui Whithney a descoperit că solista avea picioarele pline de vânătăi. A întrebat-o ce a păţit, iar răspunsul vedetei a fost incredi

Whitney se droga cu
cocaină chiar lângă fiica ei

Se pare că de fiecare dată când se droga (şi stătea mai mult drogată decât trează), cântăreaţa vedea diavolul care îi dădea târcoale şi care o lovea până când avea picioarele pline de vânătăi. Tristul adevăr e că Whitney se lovea singură până când îşi provoca acele contuzii.

Şi soacra regretatei dive ajunsese la disperare. Aceasta îşi suna uneori fiica, pe Tina, pentru a i se plânge. “Iar au sunat (n.r. – grupuri de oameni care se drogau) să mergem să o luăm pe Whitney de la ei! M-am săturat de târfa asta!”, i-ar fi spus mama lui Bobby Brown, Tinei.

Whitney a vrut chiar să se sinucidă la un moment dat. Era foarte drogată şi a vrut să plece de acasă, să scape de tot şi a ales să sară pe geam. Vedeta a fost oprită la timp, altfel ar fi sărit de la etajul doi al casei sale.

Preluare dupa http://www.libertatea.ro

Lasati un raspuns