Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Darius Tantas, fiu de pastor milionar, a redevenit burlac. Familia statea in calea distractiei lui

Unul dintre fiii milionarului satmarean Vasile Tantas si-a vazut visul cu ochii si a redevenit burlac, dupa un singur an de casnicie. Darius i-a lasat fostei sotii si copilului in varsta de un an o pensie de 167 de lei, in conditiile in care familia sa e milionara in euro. Nemultumita, fosta a atacat sentinta.
LIBER. Darius Tantas are stofa de petrecaret, motiv pentru care nici nu a stat casatorit decat un an
POZITIE. Ioana, fosta nevasta, este nemultumita de pensia alimentara primita pentru ingrijirea copilului

Apropiatii lui Darius Tantas spun ca acesta a intentat divort pentru a-si putea vedea in voie de viata de petrecaret la care revenise. Dupa accidentul rutier pe care l-a provocat in septembrie 2008 si in urma caruia a murit un om, tanarul de bani gata se pocaise si mergea des la biserica penticostala, unde este pastor tatal sau, milionarul in euro Vasile Tantas. In 2010, tanarul s-a insurat cu Ioana. “Minunea” nu a tinut mult, iar anul trecut a revenit in cluburi, fiind vazut des in cele din Cluj-Napoca si Baia Mare. “Mergea in aceste orase pentru ca nu este cunoscut ca in Satu Mare”, ne-a spus o sursa apropiata familiei Tantas. La sfarsitul lui 2011, a inceput procesul de divort. Ioana a revenit la numele de Soboteac, ce-l avea inainte de casatorie, dar este nemultumita de sentinta de divort de la Judecatoria Negresti-Oas, pe care a atacat-o la Tribunalul Satu Mare. Judecatorii au stabilit ca micutul sa locuiasca la mama si autoritatea parinteasca sa revina ambelor parti. Ca pensie alimentara, Darius Tantas trebuie sa plateasca lunar 167 de lei, sentinta pe care Ioana a atacat-o. Cei doi fosti soti au termen de judecata in 14 martie la Tribunalul Satu Mare.

Avere de zece milioane de euro

Magnatul Vasile Tantas are o avere ce se ridica la peste 10 milioane de euro, bani proveniti din afaceri legate de intretinerea liniilor electrice aeriene. Familia detine si doua obiective turistice importante: o cladire istorica din judetul Satu Mare, Hotelul Dacia, pe care l-a cumparat si a carui valoare se ridica la 15 milioane de euro, dar si singurul strand din municipiul Satu Mare. Tantas este pastor la Biserica Penticostala “Isus Lumina Inimii”. Condamnat cu suspendare dupa ce a ucis un om Darius Tantas a fost condamnat in 2010 la trei ani de inchisoare cu suspendare dupa ce a fost judecat pentru ucidere din culpa. In septembrie 2008, el a lovit, in timp ce conducea cu peste 200 de kilometri pe ora, o alta masina, al carei sofer a murit. In momentul accidentului, Tantas Jr. avea permisul suspendat si o alcoolemie de 1,40 mg/l in sange.

Preluare dupa http://www.cancan.ro

Lasati un raspuns