Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Discutie halucinanta intre un preot si un homosexual pe care l-a chemat la o intalnire: “N-am mai fost cu doi, desi suna tentant”

CANCAN prezinta “spovedania” socanta a unui preot din Caras-Severin, care aduce Biserica Ortodoxa in centrul unui nou scandal de proportii. Slujitorul Domnului a fost inregistrat in timp ce purta o discutie nu tocmai ortodoxa cu un membru al comunitatii gay, caruia i-a marturisit ca o are de 23 de centimetri, ca ar vrea sa-l cunoasca in sens biblic si ca ar incerca o partida de amor cu alti doi barbati, simultan.
FRICA. Dupa aparitia conversatiilor indecente pe internet, preotul se teme sa nu-si piarda parohia
CONVERSATIE. Parintele Dragos a incercat sa-si convinga interlocutorul sa se intalneasca in secret

Parintele Dragos, caruia din motive lesne de inteles CANCAN a decis sa-i protejeze identitatea, a fost inregistrat in timp ce incerca sa stabileasca o intalnire cu interlocutorul sau, pe care nu il cunoscuse fata in fata, dar despre care stia ca este homosexual. In discutia telefonica postata pe Gaygossip.ro, preotul paroh din judetul Caras-Severin intra in detalii incredibile despre viata sexuala, dand informatii despre lungimea penisului sau si facandu-si griji atunci cand afla ca interlocutorul sau este doar homosexual activ. . La intrebarea “Ai mai fost cu gay?”, parintele Dragos nu sta prea mult pe ganduri si da imediat un raspuns afirmativ: Cand scapi de fata, ma suni si ne vedem (interlocutorul ii spusese anterior ca nu poate pleca de acasa din cauza iubitei – n.r.)”. Discutia erotica a continuat si pe Messenger, unde parintele Dragos se arata extrem de interesat de o intalnire cu misteriosul gay si chiar il invita pe acesta sa il vada pe webcam. “Dumnezeule, suntem barbati, nu femei infierbantate! Ne vedem sau nu?”, incearca slujitorul Domnului sa il convinga pe interlocutor sa stabileasca o intalnire. Dupa postarea conversatiilor pe Gaygossip.ro, parintele Dragos a trimis mai multe email-uri administratorilor site-ului, prin care incerca sa ii convinga sa stearga inregistrarile: “Avand in vedere statutul meu si sincerele mele intentii in a va aborda, va rog sa stergeti aceasta postare care ma pune intr-o situatie delicata”. Contactat ieri de reporterii CANCAN, parintele Dragos nu a negat autenticitatea inregistrarii audio, insa nici nu a vrut sa dea mai multe detalii. “A fost o inscenare”, au fost singurele cuvinte ale parintelui.

Grijuliu cu micutii

In parohia pe care o pastoreste, parinte Dragos organizeaza regulat mese pentru copiii nevoiasi si chiar le serveste personal farfuriile cu ciorba. “Am dorit implementarea acestui proiect caritabil la parohia noastra in speranta apropierii mai eficiente de slujbele si Tainele Bisericii a celor mici”, si-a justificat intentiile parintele Dragos pe blogul sau.

A ajuns la urgenţe, disperat că rămâne fără slujbă!

După ce înregistrările audio au fost postate pe internet, părintele paroh a încercat să-i atingă la coarda sensibilă pe administratorii site-ului, susţinând că articolul respectiv l-a băgat în spital. “Starea sănătăţii mele şubrezindu-se, am fost dus în seara aceasta la urgenţe şi acum sunt la o prietenă acasă. Vă rog din suflet să mă ajutaţi, la o asemenea situaţie, credeţi-mă, nu mai ştiu ce să mă fac”, a scris preotul în email-ul trimis administratorilor site-ului GayGossip.ro, în care solicita ştergerea articolului. Încercările sale au fost fără succes însă, decizia administratorilor site-ului amintit fiind cea de a păstra online toate materialele.

Preluare dupa http://www.cancan.ro

Lasati un raspuns