Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Iisus era hermafrodit? Află teoria şocantă a teologilor!

Iisus ar fi avut ambele organe sexuale, spune teologul Susannah Cornwall, iar ipoteza acesteia a iscat un scandal în rândul reprezentantilor Bisericii şi a credincioşilor.

Femeia, profesoară la Universitatea din Manchester, care susţine feminismul şi realizează studii despre sexualitate, e de părere că Iisus ar fi putut să fie hermafrodit.

Cornwall nu îşi bazează ipoteza pe fapte şi detalii exacte, ci vine mai mult cu argumente care ating sfera posibilului şi ideea că “orice se poate întâmpla” atât timp cât nu există dovezi care să contrazică.

Spre exemplu, teologul spune că Iisus nu a făcut copii şi că ar fi putut să fie hermafrodit, să aibă ambele organe sexuale şi să fi fost aparent bărbat, dar în sufletul său să fi fost de fapt femeie.

Ideea lui Cornwall este văzută drept o blasfemie şi a fost îndelung criticată, dar lucrurile pot fi clarificate. Sau cel puţin aşa se crede. Teologul spunea că teoria ei nu poate să fie negată, nici confirmată, deoarece nu e un cadavru sau nişte rămăşiţe care să fie analizate. Ei bine, mai nou, arheologii spun că au descoperit într-un mormânt osemintele lui Iisus Hristos, demontând astfel teoria care stă la baza creştinismului, cum să Mântuitorul ar fi înviat.

Preluare dupa http://directproprietar.ro

Lasati un raspuns