Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cele 8 superputeri ale femeii moderne

Fine si ascutine, simturile femeii sunt mult mai dezvoltate decat ale barbatilor. Aparent inocente si delicate, ascund o personalitate puternica si deloc neajutorata. Uite numai 8 superputeri ale femeilor moderne:
1. Atentia distributiva
Femeile au acordat dintotdeauna mai multa atentie detaliilor. Barbatii se grabesc si nu sunt interesati de amanunte. Odata ce si-au fixat tinta, trec repede la actiune fara sa priveasca in jur. De altfel, nici nu inteleg abilitatea femeilor de a face mai multe lucruri in acelasi timp. Cum reusesti tu sa iti bei cafeaua, sa iti faci unghiile si sa raspunzi la un mail in acelasi timp este inca un mister pentru el.

2. Citesc ganduri

Doar ma uit sau Nici n-am observat-o inseamna de fapt Ma simt atras de ea. Oricat ar nega ceea ce simt, barbatii sunt dejucati imediat de privirile lor pierdute. Da, o alta abilitate a femeii moderne este sa citeasca imediat gandurile care-i trec prin cap iubitului ei. Nu doar cand isi lungeste privirea dupa alte femei, dar si in momentele de intimitate in care este nesatisfacut. Reprezentantii sexului tare nu sunt la fel de puternici si entuziasti cand trebuie sa-si deschida sufletul in fata femeii.

3. Prevad viitorul

Deseori stim ca o relatie nu are sorti de izbanda. Pasim cu stangul intr-o noua legatura dar speram ca o vom aduce pe drumul cel bun pana la urma. Cu toate astea, finalul este asa cum ni l-am imaginat: dezamagitor si deloc fericit, dar macar stim ca am acordat o sansa.

4. Tolereaza minciuna

O femeie abila va sti intotdeauna sa tolereze minciuna. Sa zambeasca suav si sa aprobe, asteptand prima greseala fatala a iubitului ei pentru a-l da de gol. Prea putin preocupati de aparente si increzatori in propriile minciuni, barbatii nu stiu sa distinga intre naivitate si inteligenta.

superputeri ale femeii moderne

5. Fac haz de necaz
Au apus vremurile in care femeile plangeau neconsolate nopti in sir din cauza esecului in dragoste. Tura de detoxifiere la cumparaturi, o programare la spa si nu in ultimul rand, o seara petrecuta cu prietenele, vor inlatura imediat efectele dezastruoase ale despartirii de iubit. O femeie puternica stie ce merita cu adevarat si nu sta prea multa vreme sa-si planga de mila, dimpotriva va face haz de necaz si va merge mai departe cu capul sus.

6. Teatralitatea

In limbajul seductiei, teatralitatea este un alt instrument delicat folosit in arta flirtului de catre reprezentantele sexului frumos. Aparent inocente dar senzuale, poseda un farmec aparte cand par complet neajutorate. Femeile moderne, lipsite de prejudecati stiu ca aceasta postura le poate aduce foarte multe beneficii.

8 avantaje ale femeii moderne, inzestrata cu o personalitate puternica

7. Disimularea

Majoritatea barbatilor triseaza, noi de ce nu am face asta? Nu in ultimul rand, spre deosebire de un barbat, o femeie delicata si fragila, va parea intr-adevar neajutorata. Disimularea este un atu in flirt, dar si in mijlocul unui conflict aprins.

8. Intuitia
Se spune ca intuitia este cel de-al saselea simt al femeii. Instinctul natural ne semnaleaza atunci cand suntem mintite sau cand nu trebuie sa avem incredere. Stim sa citim printre randuri, suntem atente la detalii si o privire absenta ne spune mai multe decat o mie de cuvinte.

Preluare http://www.kudika.ro

Lasati un raspuns