Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Anonymous, în ”pelerinaj” la Vatican

Site-ul de Internet al Vaticanului, cel al Cetăţii Vatican, cel al cotidianului Vaticanului – L’Osservatore romano – dar şi alte site-uri care au legătură cu Sfântul Scaun au fost atacate ieri de hackerii de la Anonymous.
Motivele atacurilor au fost dezvăluite de site-ul italian al miscării AnonymousAnonymous, unde se afirmă că afirmă că militanţii vor să pedepsească “Biserica apostolică romană coruptă şi toate produsele acesteia”.
“Anonymous a decis astăzi să asedieze site-ul vostru ca răspuns la doctrina, liturghiile şi conceptele absurde şi anacronice pe care organizaţia voastră cu scop lucrativ (Biserica apostolică romană) le difuzează în lumea întreagă”, scrie site-ul italian al Anonymous.Totuţi, hackerii au ţinut să menţioneze că atacul nu este îndreptat “împotriva religiei creştine sau a credincioşilor din lumea întreagă”, ci doar împotriva ”Bisericii apostolice romane corupte şi a tuturor produselor sale”.

Vaticanul a confirmat oficial atacul, afirmând că a fost informat de poliţie şi subliniind că responsabilii tehnici ai Sfântului Scaun se străduiau, la începutul serii, să rezolve problema.
Preluare dupa http://www.apropo.ro

Lasati un raspuns