Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cum ar putea arăta lumea după Apocalipsă?

Dacă ar fi să ne luăm după Calendarul mayaş, a început numărătoarea inversă până la Apocalipsă aşa că aceasta a devenit o sursă de inspiraţie pentru artiştii din întreaga lume.
Celebrul fotograf rus Vladimir Manyuhin a încercat să-şi imagineze cum ar putea arăta lumea după Apocalipsă, viziunea sa plecând de la fotografii reale ale unor oraşe ale lumii. El a modificat digital fotografiile oraşelor lumii, adăugând şi animale sălbatice sau oameni în unele dintre imaginile pe care le-a creat, informează Daily Mail.
Colecţia de imagini realizată de artist a fost intitulată “Viaţa după Apocalipsă” şi a fost creată cu programe precum Photoshop sau 3DMax.

Multe dintre imagini înfăţişează capitala Rusiei, Moscova, altele recreează New York-ul, printre ele apărând şi statuia din 1920 a fostului preşedinte american Abraham Lincoln din Washington DC, care, în viziunea artistului, a rezistat Apocalipsei. Monumentul lui Lincoln, în cadrul căruia este amplasată statuia celui de-al şaisprezecelea preşedinte american, a fost distrus şi arată, după Apocalipsă, cu totul altfel.

Imaginile au fost văzute de mii de persoane pe internet şi au fost comparate cu scene din jocurile pe calculator Final Fantasy, Fall Out sau Enslaved: Odyssey to the West.

Viziunea apocaliptică a artistului rus apare în acelaşi an în care se încheie calendarul mayaş, ipoteza că lumea s-ar putea încheia în 2012 fiind foarte dezbătută.

Sursa: www.qmagazine.ro

Preluare dupa http://directproprietar.ro

Lasati un raspuns