Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

„Ad Hoc” Irish Tour în întâmpinarea St. Patrick’s Day

Ne plac irlandezii pentru că au muzică bună, bere excelentă, ştiu să se distreze, au spirit şugubăţ, îl au pe Bono şi mai au şi St. Patrick’s Day, sărbătoare minunată pe care o aniversăm anual, deşi nu prea ştim noi exact de unde vine.
Anul acesta, trupa „Ad Hoc” se face irlandeză special pentru St. Patrick’s Day. Iniţiată în muzică irlandeză de o trupă nativă, „Ad Hoc” îşi schimbă stilul strict pentru patru concerte. Anul trecut a susţinut un turneu naţional împreună cu trupa „Coras”, din Irlanda, acum duc mai departe spiritul sărbătorii, în manieră proprie.

Increase„Ad Hoc” pleacă aşadar la drum cu dansatoarele de la Irish Way, care au învăţat dansul specific direct de la sursă, mentorul lor fiind Anne-Marie Cunningham (din trupa originală „Riverdance”).

Saint Patrick’s Day este sărbătoarea naţională a Irlandei şi se aniversează în data de 17 martie. Sfântul Patrick este cel care a creştinat Irlanda. El a explicat simbolul Sfintei Treimi folosind trifoiul cu trei foi, care a devenit emblema sărbătorii.

St. Patrick’s Day este o sărbătoare a inimilor deschise, a încrederii în oameni şi a veseliei. „Ad Hoc Irish Tour” îşi propune să aducă buna dispoziţie, dar şi un strop din cultura unei ţări pe care o admirăm, încercând să transmită mesajul toleranţei şi al deschiderii culturale.

„Ad Hoc Irish Tour” este, de fapt, un concept de petrecere, în cadrul căreia vom învăţa câţiva paşi din dansurile specifice, fiind îndrumaţi de dansatoarele de la cea mai titrată şcoală de profil din România, vom asculta muzică celtică şi irlandeză, cu spirit de voioşie, şi vom încerca să fim toţi prieteni.
Increase
Turneul se desfăşoară după următorul calendar: joi, 15 martie, la „My Way” – Cluj Napoca, vineri, 16 martie, „Dean’s Pub” – Braşov, sâmbătă, 17 martie, „La Scriitori” – Târgovişte şi duminică, 18 martie – „Garage Club & Lounge” – Bucureşti.

„Ad Hoc” este o trupă de inspiraţie medievală, care a reuşit – într-un timp relativ scurt – să se impună ca una dintre cele mai bune trupe de profil din România. Pornind practic din stradă, ca menestreli care cântau de dragul cântatului, cei şase băieţi din diferite oraşe transilvănene au stârnit interesul tuturor, ajungând să concerteze pe scene mari, alături de trupe din mainstream-ul românesc sau pe scenele foarte intime ale cluburilor din toată ţara. „Ad Hoc” se află la al treilea turneu de cluburi şi se pregăteşte pentru un periplu muzical în toate zonele ţării.

Până atunci însă, băieţii veseli de la „Ad Hoc” şi graţioasele fete de la „Irish Way” ne dau întâlnire în patru oraşe, pentru a vă provoca să fiţi irlandezi în spirit, măcar pentru o seară.

Preluare dupa http://www.business-forum.ro

Lasati un raspuns