Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Fundaţia Osana folosită ca paravan pentru o afacere de milioane de euro

La Braşov, o fundaţie creştină este folosită ca paravan pentru o afacere de milioane de euro anual. Fundaţia Osana se ocupă cu promovarea valorilor creştine prin activităţi educative însă este acţionar unic într-o firmă care a reuşit performanţa de a-şi creşte cifra de afaceri cu 5.875%.
Pentru asta îi este profund datoare primarului Braşovului, George Scripcaru, în mandatul căruia Purline a primit contractul pentru întreţinerea spaţiilor verzi din oraş.

14 milioane de lei este bugetul alocat în acest an pentru panseluţele braşovene.

În ciuda evidenţei, şefii primăriei braşovene se laudă că fac economie

Spre exemplu, 14 milioane de lei este întreg bugetul pentru investiţii în tot judeţul Braşov. Pentru cele 7 spitale din judeţ, Consiliul Judeţean a primit anul trecut doar două milioane de lei, adică de şapte ori mai puţine fonduri.

Lalelele şi panseluţele ar trebui să producă însă creştere economică în Braşov, dacă ar fi să ne luăm după ce spun cei din conducerea primăriei.

La sediul firmei nu există nicio pepinieră. Nici arbuşti şi nici flori sau gard viu pentru că Fundaţia Creştina Osana nu produce material dendrologic. Îl cumpără de la o firmă care, la rîndul ei, îl importă.

Sursa: antena3.ro

Preluare dupa http://www.business-forum.ro

Lasati un raspuns