Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Numerologie: Compatibilitate in numarul iubirii voastre

Descopera care este cifra norocoasa a relatiei tale.
Numerologie in relatii: Esti compatibila cu partenerul tau? Ce va rezerva astrele? Care este viitorul relatiei tale? Citeste in continuare si afla numarul care va defineste relatia:
Cum se calculeaza numarul iubirii?
Fiecarei litere ii corespunde o cifra. Trebuie sa calculezi numarul tau si apoi numarul partenerului. Aduna toate cifrele pana in momentul in care ajungi la o singura cifra. Important: Scrie pe foaie intreg numele tau, asa cum este trecut in buletin.De exemplu, daca te numesti Popescu Ana Alina:

1= A, J, S

2 = B, K, T

3 = C, L, U

4 = D, M, V

5 = E, N, W

6 = F, O, X

7 = G, P, Y

8 = H, Q, Z

9 = I, R

Numarul tau este: 7+6+7+5+1+3+3+1+5+1+1+3+9+5+1 = 58

5 + 8 = 13

1 + 3 = 4

La fel procedezi si cu numele partenerului tau. Vei obtine doua cifre: cifra ta si cifra partenerului tau.

Numarul iubirii: Ce spune despre tine?

Numerologie: Numarul destinului

Numarul iubirii 1: ambitie, aventura, independenta, originalitate, incredere, putere;

Numarul iubirii 2: incapatanare, suport psihic, sensibilitate, intuitie, prietenie;

Numarul iubirii 3: entuziasm, optimism, creativitate, inteligenta, fericire, stil artistic;

Numarul iubirii 4: traditionalism, seriozitate, eficienta, prietenie, incredere, organizare;

Numarul iubirii 5: aventura, imaginatie, flexibilitate, pasiune;

Numarul iubirii: Compatibilitate in relatii

Numarul iubirii 6: responsabilitate, prietenie, familie, pasiune, intuitie, solidaritate;

Numarul iubirii 7: spiritualitate, incredere, prietenie, incapatanare;

Numarul iubirii 8: putere, autoritate, organizare, eficienta, pasiune;

Numarul iubirii 9: compasiune, imaginatie, generozitate, devotement, emotie, vise.

Numerologie: Compatibilitate in numarul iubirii voastre

Numerologie: Numarul destinului

Pentru a descoperi starea relatiei voastre si cat de bine va potritiviti, trebuie sa compari numarul iubirii tale cu numarul iubirii lui.

Numarul iubirii: 1 si 1

Va potriviti de minune: Sunteti doua persoane independente, care isi doresc sa isi gaseasca drumul in viata. Va place competitia si veti face orice pentru a va depasi din punct de vedere profesional. Este important sa va faceti teluri comune si sa incercati sa le atingeti impreuna. Daca invatati sa va acceptati personalitatea dura, veti avea parte de o relatie plina de pasiune si romantism.

Numarul iubirii: 1 si 2

O relatie dificila: Amintiti-va de fiecare data ca trebuie sa lucrati la relatia voastra. Lasati deoparte orgoliul si bucurati-va de fericirea in doi.

Numerologie: Numarul destinului

Numarul iubirii: 1 si 3

O relatie fericita: Sunteti norocosi, aveti o relatie plina de fericire. Persoana cu numarul iubirii 3 este foarte sigura pe ea si stie ce vrea de la viata, in timp ce persoana cu numarul iubirii 1 este stalpul in relatie, cea care vine cu idei si mentine relatia vie.

Numarul iubirii: 1 si 4

O relatie plina de conflicte: Relatia voastra este destul de dificila – persoana cu numarul iubirii 1 este o fire independenta, in timp ce persoana cu numarul iubirii 4 este obsedata de control.

Numarul iubirii: 1 si 5

Va intelegeti de minune: Sunteti doua persoane independente si pasionale. Pentru a fi fericiti aveti nevoie de spatiu, asa ca nu va complesiti partenerul cu iubire, lasati-l sa respire liber.

Numarul iubirii: 1 si 6

Numerologie: Numarul destinului

Relatia ta este una dificila: persoana cu numarul iubirii 1 este o fire libera si independenta, in timp ce persoana cu  numarul iubirii 6 tinde sa fie o familista convinsa. Daca vrei sa ai o relatie fericita, invata alaturi de partener sa va respectati intimitatea si sa va ajutati reciproc in momentele dificile.

Numarul iubirii: 1 si 7

Va potriviti de minune. Desi sunteti amandoi foarte diferiti, va intelegeti destul de bine. Persoana cu numarul iubirii 7 este foarte idealista, in timp ce persoana cu numarul iubirii 1 este directa si sensibila.

Numarul iubirii: 1 si 8

O relatie ciudata deoarece amandoi va doriti lucruri diferite de la viata. Ambitiosi din fire si directi, ajungeti sa va raniti reciproc fara a va da seama. Daca vreti sa salvati relatia, lasati deoparte orgoliul si incercati sa va stabiliti prioritatile.

Numarul iubirii: 1 si 9

Numerologie: Numarul destinului

Sunteti diferiti, insa va completati reciproc. Este important sa va acceptati diferentele si sa nu incercati sa va schimbati.

Numarul iubirii: 2 si 2

Va potriviti de minune: Sunteti directi, romantici si stiti sa va respectati reciproc.

Numarul iubirii: 2 si 3

Chimia isi spune cuvantul: Relatia voastra este plina de energie, umor si dragoste.

Numarul iubirii: 2 si 4

Numerologie: Numarul destinului

Relatia voastra este una de durata. Chiar daca lipseste entuziasmul, amandoi preferati monotonia si rutina din relatie. Iubirea voastra va dura destul de mult.

Numarul iubirii: 2 si 5

O relatie plina de pasiune: Unul hais, celalalt cea. In timp ce persoana cu numarul iubirii 5 vrea libertate, cea cu numarul iubirii 2 isi doreste stabilitate si rutina. Daca lucrati impreuna si invatati sa va respectati deciziile, dragostea voastra va deveni din ce in ce mai puternica.

Numarul iubirii: 2 si 6

Aveti noroc, sunteti facuti unul pentru celalalt. Va plac relatiile de lunga durata deoarece amandoi deveniti dependenti de partener. Sunteti stabili in sentimente si va dedicati trup si suflet unul celuilalt.

Numarul iubirii: 2 si 7

Numerologie: Numarul destinului

O relatie dificila, plina de regrete si amintiri. Incercati sa va acordati timpul necesar pentru a discuta si a decide ce vreti de la relatia voastra.

Numarul iubirii: 2 si 8

O relatie perfecta: amandoi familisti convinsi, sensibili si foarte romantici, va completati reciproc si va ajutati in momentele dificile.

Numarul iubirii: 2 si 9

O relatie complicata, plina de emotii si ciocniri violente. Setati-va prioritatile si discutati deschis despre relatia voastra.

Numarul iubirii 3 si 3

Numerologie: Numarul destinului

O relatie ideala: amandoi sunteti distractivi, deschisi la nou si foarte prietenosi. Va place sa va bucurati de viata si sa petreceti cat mai mult timp impreuna.

Numarul iubirii: 3 si 4

O relatie dificila, in care spontaneitatea se bate cap in cap cu dorinta de rutina.

Numarul iubirii: 3 si 5

O relatie fericita: Va intelegeti bine si va placeti sa faceti totul impreuna. Chiar daca petreceti foarte mult timp impreuna exista slabe sanse de a cadea in zona rutinei.

Numarul iubirii: 3 si 6

Numerologie: Numarul destinului

Chimie intre parteneri: Sunteti doua persoane pasionale si sentimentale, care stiu sa se bucure de viata.

Numarul iubirii: 3 si 7

Sunteti destul de diferiti: persoana cu numarul iubirii 7 este o fire dependenta de partener, in timp ce persoana cu numarul iubirii 3 este libera si deschisa la nou.

Numarul iubirii: 3 si 8

Sunteti total diferiti, insa va atrageti ca doi magneti. Aveti o relatie cu urcusuri si coborasuri, insa reusiti sa o mentineti pe linia de plutire si sa va bucurati de ea.

Numarul iubirii: 3 si 9

Numerologie: Numarul destinului

Va intelegeti foarte bine impreuna. Sunteti creativi, inteligenti si prietenosi. Va place sa incercati lucruri noi si sa va bucurati de ele impreuna.

Numarul iubirii: 4 si 4

O relatie puternica, construita pe valori solide si obiective comune. Amandoi sunteti atrasi de succes si faceti tot posibilul sa aveti o viata fericita pe plan profesional.

Numarul iubirii: 4 si 5

O relatie dificila deoarece nu sunteti pe aceeasi lungime de unda: unul este foarte direct, in timp ce celalalt este o fire sensibila si foarte emotiva.

Numarul iubirii: 4 si 6

Numerologie: Numarul destinului

Relatia voastra este construita in zona confortului si a stabilitatii. Sunteti destinati sa aveti parte de o viata solida impreuna si fericita.

Numarul iubirii: 4 si 7

Va potriviti, insa ca prieteni si nu ca un cuplu. Desi sunteti amandoi foarte seriosi si loiali, nu va simtiti confortabil unul in prezenta celuilalt.

Numarul iubirii: 4 si 8

O relatie reusita, in care va intelegeti de minune. Va place sa visati cu ochii deschisi, sa faceti planuri de viitor si sa va imaginati impreuna pentru tot restul vietii.

Numarul iubirii: 4 si 9

Numerologie: Numarul destinului

Sunteti amandoi foarte diferiti, asa ca relatia voastra este destul de dificila. Daca vreti sa fiti impreuna, concentrati-va asupra lucrurilor pe care le aveti in comun.

Numarul iubirii: 5 si 5

Un cuplu aventurier care pretuieste libertatea si independenta. Sunteti deschisi la nou si stiti ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti impreuna.

Numarul iubirii: 5 si 6

O relatie dificila, in care persoana cu numarul iubirii 5 isi doreste libertate, in timp ce persoana cu numarul destinului 6 vrea rutina si angajament. Invatati sa faceti compromisuri daca vreti ca relatia voastra sa mearga.

Numarul iubirii: 5 si 7

Numerologie: Numarul destinului

O relatie simpla, construita pe pilonii libertatii individuale. Aveti incredere unul in celalalt si reusiti sa va faceti timp pentru a fi impreuna.

Numarul iubirii: 5 si 8

Relatia voastra are nevoie de compromisuri si foarte multa munca pentru a functiona. In timp ce unul cauta libertatea, celalalt vrea sa isi controleze partenerul.

Numarul iubirii: 5 si 9

O relatie care se schimba tot timpul: Sunteti firi dificile, care inca nu stiu ce isi doresc de la viata. Pentru a fi fericiti impreuna, lasati deoparte orgoliul si invatati sa discutati liber.

Numarul iubirii: 6 si 6

Numerologie: Numarul destinului

La inceput flirt, apoi sentimente, urmate de dragoste, angajament si fericire. Aveti o relatie bazata pe incredere si sinceritate.

Numarul iubirii: 6 si 7

O combinatie dificila, in care unul isi doreste sa preia controlul, in timp ce celalalt uraste sa fie controlat. Daca vreti ca relatia voastra sa functioneze, fiti deschisi si spuneti ceea ce simtiti.

Numarul iubirii: 6 si 8

Sunteti o pereche perfecta. Relatia voastra se bazeaza pe onestitate, independenta si sinceritate.

Numarul iubirii: 6 si 9

Numerologie: Numarul destinului

Sunteti un cuplu fericit, in care respectul si admiratia sunt foarte importante. Incercati sa petreceti mai mult timp impreuna si veti avea o relatie de lunga durata.

Numarul iubirii: 7 si 7

Va potriviti de minune. Comunicati mai mult pentru a avea o relatie bazata nu doar pe incredere, ci si pe sinceritate.

Numarul iubirii: 7 si 8

O relatie dificila, in care persoana cu numarul iubirii 7 incearca fie independenta, in timp ce persoana cu numarul iubirii 8 este o fire energica, ce iubeste sa detina controlul. Invatati arta compromisului daca vreti sa fiti impreuna.

Numarul iubirii: 7 si 9

Numerologie: Numarul destinului

Exista speranta in relatia voastra. Chiar daca sunteti foarte diferiti, daca stiti sa ascultati si sa fiti alaturi de partener in momentele dificile, puteti salva dragostea voastra.

Numarul iubirii: 8 si 8

O relatie puternica, plina de pasiune si romantism. Asigurati-va ca va faceti timp unul pentru celalalt si invatati sa comunicati mai mult.

Numarul iubirii: 8 si 9

O relatie dificila, in care amandoi sunteti foarte diferiti: unul sensibil si emotiv, celalalt direct si incapatanat.

Numarul iubirii: 9 si 9

Aveti o relatie deschisa, in care fiecare face este liber sa faca ce vrea. Va intelegeti destul de bine si va simtiti datori unul altuia din cauza timpului petrecut impreuna.

Preluare dupa http://horoscop.kudika.ro

Lasati un raspuns