Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Simona Pătruleasa a rămas însărcinată cu ajutorul unui ritual sacru. Află despre ce e vorba!

Prezentatoarea Ştirilor Kanal D din weekend a dezvăluit care este ritualul sacru care a ajutat-o să rămână însărcinată și să aducă pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă foc. „N-a fost zi de la Dumnezeu să nu citesc acatistul Bunei Vestiri şi să nu mă rog la Fecioara Maria. Şi după ce am rămas însărcinată, zi de zi, timp de nouă luni, am continuat să citesc acatistul Bunei Vestiri, care îţi ia cam 45 de minute. Dumnezeu mi-a ascultat rugămintea şi sper că mă va ajuta încă o dată. Cred că a fost ceva mai presus de normal”, a declarat Simona Pătruleasa pentru ziarul Ring.
Doarme împreună cu soțul și fetițaDe când a devenit mămică, Simona nu se mai dezlipește de fiica ei, Ingrid. Mai mult, știrista mărturisește că micuța în vârstă de 6 luni doarme împreună cu ea și cu Sabin.

„Prima băiţă i-am făcut-o eu şi Sabin, iar mama ne-a asistat. N-aş fi crezut să avem puterea să facem asta, chiar dacă Ingrid s-a născut destul de mare, 3,85 kg. La maternitate am asistat la băiţa făcută de asistente, dar acasă mi-a fost teamă că nu voi reuşi. M-am înşelat… Ne-a dat Dumnezeu aşa o putere încât eu şi Sabin i-am făcut băiţa care s-a încheiat cu un masaj făcut de Sabin. Seară de seară, el îi face masaj. De cinci luni şi jumătate de când o avem pe Ingrid nu există noapte să fi dormit amândoi fără ea. Sabin mi-a propus să mergem în Italia trei-patru zile, dar nu pot, nicio vacanţă din lumea asta nu mă interesează dacă trebuie să merg fără Ingrid. Aşa că am decis să mergem în vacanţă cu Ingrid când va fi puţin mai mare. Până atunci, nu plecăm nicăieri, stăm acasă!”, a adăugat Simona.

Simona Pătruleasa este căsătorită de 4 ani cu omul de afaceri Sabin Ivanof. Cei doi au împreună o fetiță de 6 luni, Ingrid Maria.

Preluare dupa http://directproprietar.ro

Lasati un raspuns