Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

O femeie a înviat după 6 zile de la “deces”

Chinezoaica Li Xiufeng, în vârstă de 95 de ani, şi-a şocat familia şi prietenii, când “s-a trezit din morţi” chiar înainte de a fi îngropată.
O chinezoaică de 95 de ani, despre care rudele şi vecinii au crezut că a murit, “a înviat” după şase zile de când fusese pusă în sicriu.
Li Xiufeng, care suferise o criză cardiacă, a fost gasită fără suflare pe patul ei, de un vecin. Femeia a fost înmormântată, iar conform tradiţiei, sicriul a fost ţinut mai multe zile în casă, pentru ca toţi cunoscuţii să-şi prezinte ultimele omagii.
Cu o zi înainte de a fi îngropată, bătrâna şi-a şocat rudele şi apropiaţii, când a dispărut din sicriu. Ea a fost găsită în bucataria casei sale, făcând mâncare.

Li Xiufeng

Li Xiufeng a spus: “Eram obosita şi am dormit mai mult timp. Când m-am trezit, mi-era foarte foame şi m-am dus să-mi fac ceva de mâncare”.

Doctorii spun că femeia a fost în moarte clinică şi că a fost salvată datorită tradiţiilor locale, potrivit cărora persoana decedată trebuie ţinută în casă mai multe zile înainte de înmormântare.

Aceleaşi tradiţii mai spun, însă, că după decesul unei persoane, toate posesiunile ei trebuie arse. Prin urmare, Li Xiufeng a păcălit moartea, dar acum este săracă-lipită.

Preluare dupa http://www.apropo.ro

Lasati un raspuns