Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Paste fericit? Nu sunt motive pentru scumpirea carnii de miel

Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, a declarat ca nu exista motive de scumpire a carnii de miel, inainte de Paste, desi anunturile din ultima perioada privind majorari de preturi la alimente s-au concretizat.
“Am vazut ca se practica foarte mult in ultima perioada, a devenit un sport, sa anuntam mariri de preturi, ca dupa aceea chiar sa le marim. Am vazut in ultima saptamana deja discutii ca pretul la carnea de miel de Paste se va mari”, a spus Fuia, citat de MEDIAFAX.
Cu toate acestea, el nu crede ca exista motive de majorare a pretului la carnea de miel, pentru ca Ministerul Agriculturii sustine si sectorul ovine, prin subventii.Fuia a precizat insa ca preturile pe piata nu sunt dictate de Ministerul Agriculturii.

“Pretul il face piata, iar daca producatorii vor exagera in continuare cu cresterea pretului se va intoarce impotriva lor. Pentru ca atunci o sa avem consumatorii care nu isi vor mai permite sa cumpere produsele scumpe si vor ramane cu stoc de produse”, a afirmat Fuia, referindu-se la majorarile de pret la oua din ultimele saptamani.

El a anuntat ca a discutat cu Consiliul Concurentei si acesta va deschide o ancheta pe sectorul de oua, pentru a stabili de ce pretul a crescut atat de mult.

Preluare dupa http://www.9am.ro

Lasati un raspuns