Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Teorii şocante! SFÂRŞITUL LUMII ar putea să vină în LUNILE URMĂTOARE

Vine sau nu sfârşitul lumii în 2012? Se spunea că potrivit calendarului mayaş apocalipsa ar fi urmat să fie pe 21 decembrie anul acesta. Apoi, experţii s-au răzgândit. Totuşi, există mai multe teorii potrivit cărora finalul omenirii va avea loc în lunile ce urmează.
În BIBLIE se vorbeşte despre Armaghedon, lupta dintre Bine şi Rău, care potrivit interpretărilor cuvintelor sfinte, ar avea loc în 2012.
CHING, Cartea Chinezească a Schimbărilor, vorbeşte despre Apocalipsă ca având loc anul acesta.Şi în învăţăturile HINDUSE apare aceeaşi perioadă: lunile ce urmează vor aduce finalul.
Anul acesta, pe 21 decembrie, când are loc SOLSTIŢIUL DE IARNĂ, Soarele se va afla exact în centrul Căii Lactee, iar se spune că în centrul fiecărei galaxii se află o gaură neagră, care ar putea să înghită steaua care ne dă lumină şi căldură, care menţine viaţa pe Pământ şi astfel omenirea ar muri.

Fizicienii de la universitatea americană Berkeley au calculat probabilitatea ca o CATASTROFA să se petreacă anul acesta şi se pare că procentul este extrem de ridicat.

Preluare dupa http://www.libertatea.ro

Lasati un raspuns