Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Fenomen OZN sau vocea Apocalipsei? Sunete ciudate se aud în toate colţurile lumii. Cercetătorii, bulversaţi

În SUA, Canada şi Europa s-au auzit în ultima vreme sunete bizare pentru care nu există explicaţie. Vibraţii puternice, zgomote, ţipete. Toate acestea i-au dus pe oameni cu gândul la fenomenul OZN.
Să fie oare glasul apocalipsei? Aşa sună moartea tuturor, pieirea? Sunetele ciudate auzite peste tot în lume sunt înfiorătoare încât numai când le asculţi în filmările realizate de alţii ai impresia că ţi se face pielea de găină.
În Alberta, Canada, nişte tăietori de lemne au auzit nişte sunete puternice, de parcă deasupra lor ar fi zburat avioane, dar nu au văzut nimic şi sunetele au continuat să se audă, fără a avea vreo explicaţie.În Mexic s-au auzit sunete înfiorătoare ce i-au speriat  pe oamenii care credeau că vine sfârşitul lumii şi sunt în prag de apocalipsă. Parcă ar fi intrat brusc într-un film de groază, în care sunt bântuiţi de oameni-robot, de fantome sau de extratereştri.

În Cehia, la fel, s-au auzit zgomote ciudate, care parcă îţi îngheţau sufletul şi sângele în vene.

În Australia, la fel s-au auzit sunete metalice foarte puternice, iar cei care au fost martorii ciudatului eveniment au văzut şi lumini puternice pe cer, trăgând concluzia că sunt atacaţi de extratereştri.

Acestea sunt doar patru exemple din zecile de cazuri înregistrate anul acesta pe întreaga planetă.

http://www.youtube.com/watch?v=5YxDwHxz5xU

Preluare dupa http://www.libertatea.ro

Lasati un raspuns