Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ghid despre cum să-ţi baţi nevasta, dacă eşti musulman

Bărbaţii musulmani îşi pot bate soţiile “ca la carte”! Doar pentru ei a fost publicată o carte care îi învaţă cum să-şi trateze femeile cu brutalitate.
Cartea “A gift for muslim couples”/ “Un cadou pentru cuplurile musulmane” vine în sprijinul bărbaţilor musulmani. Ei sunt învăţaţi cum să-şi bată mai bine nevestele, cum să le certe, cum să le lovească cu un băţ sau cu mâna, cum le pot trage de urechi sau cum să le ia banii. Tot această carte le sugerează că nu este indicat să le bată excesiv.Autorul cărţii, Maulavi Ashraf Ali Thanvi , profesor de islamism, a spus că “deşi poate părea ceva nou pentru unii, comunitatea musulmană ştie că femeile sunt bătute, chiar dacă liderii musulmani neagă acest lucru”. Autorul a fost acuzat că promovează violenţa domestică.

În carte bărbaţii musulmani mai sunt învăţaţi că femeia trebuie să le îndeplinească orice dorinţă, că ele nu au voie să plece din casă fără acordul lui, şi că uneori este necesar să o stăpânească cu forţa, dar şi să îşi arate dragostea şi bunătatea faţă de ea.

Preluare dupa http://www.apropo.ro

Lasati un raspuns