Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mihai Trăistariu vrea să-şi cloneze mama decedată

Mihai Trăistariu mărturiseşte că vrea să-şi cloneze mama, atunci când acest lucru va fi posibil.
Cântăreţul Mihai Trăistariu a declarat în emisiunea Happy Hour, de la Pro TV, că are un fir de păr de la mama sa decedată, pe care vrea să îl folosească pentru a o clona.
El a vorbit despre moartea mamei sale. Pe atunci, Mihai avea doar 20 de ani. “Greşeala mea faţă de ea este că n-a ştiut niciodată că nu mai are mult de trăit”, a declarat Trăistariu.“I-am smuls un fir de păr mamei mele. Am zis că atunci când va fi posibilă clonarea, vreau să-mi clonez mama. Eu am un fir de păr păstrat de la înmormântare. Ştiu că e o nebunie ce spun acum, o să zică lumea că am înnebunit. Oamenii de ştiinţă au clonat deja animale, peste vreo 10 ani sunt convins că vor clona şi oameni. Până atunci, îl ţin păstrat într-o carte”, a mărturisit Mihai Trăistariu în emisiune.

“Mama mea s-a stins la exact două zile după ce am luat locul 4 la Eurovision, în Grecia. Avea cancer la ficat, a intrat în comă chiar în seara în care eu m-am întors din Grecia, aşa că nu am mai putut să stau de vorbă cu ea. Ea n-a ştiut niciodată că nu mai are prea mult de trăit. Nu i-au spus nici medicii, nu i-am spus nici eu. Credeam că aşa o ajut să lupte cu boala. Am greşit, ea nu a mai apucat să vorbească cu nimeni despre despărţire. Eu am avut o relaţie specială cu mama, aşa cum nu am avut cu tata. Tata era un tip mai dur, aşa că mă feream de el, mă temeam să nu mă certe din orice. Mama era confidenta mea. I-am moştenit atât glasul cât şi fizionomia, când a murit am simţit că s-a stins o parte din mine”, a spus cântăreţul.

Preluare dupa http://www.apropo.ro

Lasati un raspuns